DVD"Ye Kopyaladığın Resimleri Göremiyorum.DVD Boş Görünüyor
-
Geçenlerde dvd ye resimleri aktardım resimleri pc den silmeden önce dvd yi test ettim.kopyalanmış mı kaopyalanmamış mı diye.Dvd ye baktım resmlerimi kopyalamıştı.nese uzun zmn sonra format attım dvd deki resimler yok dvd boş olarak görünüyor. Diğer dvdlerimi okuyor ama bunu boş görüyor.Dvd'nin altına baktım kopyalamış yardım edinde resimleri getirmenin bi yolunu buluyum
-
başka bir pc'de açmayı denedin mi
-
usb olarak yazmışsındır üzerine doğal olarak gitmiştir bir zaman sonra..
dvd/cd olarak yazman lazım
-
başka pc de açtım ondada boş görünüyor usb olarak yazmadım
-
Dvd yazma işleminden sonra DVD i çıkarırken mesela Vista'da DVD'nin başka pclerde de kullanılması için kapatılırken bekleyin diyor.. Eğer bu işlemi tamamlamadıysa okuyamazsın dvdi.. Iso Buster diye bişey vardı onu bir dene
-
nerede ise aynı durum hemen hemen aynı şekilde bende kayıt yapmıştım fotoları. dvd de kayıtlı ama hangi dvd ye taksam açmıyor boş diyor... başka bilgisayarlardada denedim iş yerinde.. neyse. kadıköy yazıcıoğunun karşısında mavi kopyalama sistemleri diye bi yer var oraya götürdüm dvd yi.. adamlar dvd den dvd ye kayıt yaptılar ama 1 saate yakın sürdü. piyasada ki dvd kaydediciler gibi değil farklı cihazlar. merakımdan sormuştum ne kadardır bu righter diye 600$ a yakın bişey dedi. ama 100% hepsini kurtaramadık 80 e yakın bişi geri gelmişti. işine yararsa bi bak derim. 20 tl ücret almışlardı benden.
-
Iso buster denedim olmadı Tamam hocam bir ara giderim o kadıköye artık napalım başka yol yok demmki bide orda deneriz saolun
Toplam Hit: 2367 Toplam Mesaj: 7