folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dvd"Yi Takıyorum Hard Diski Görmüyor ! (Yardım Plz)

Dvd"Yi Takıyorum Hard Diski Görmüyor ! (Yardım Plz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LG MasterWrite (siyah :) bi dwv yazıcım war fakat cd writerı çıkarıp onu takıyorum (tabe bilgisayar kapalıykene :)

ulka sonra basıyorum power'a hard'ı görmuyo sistem disketini yerleştirip bi tuşa basın diyo cd writerı takıyom her şey normal bi şekilde çalışıyo

sorun ne ! ¿

jack daniels 160 yaşında
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    aynı ID kablosu ile bağlıyorsan lg nin üstünde ki jumber (jampır diye okuyoz ne bilim nasıl yazılıyo hem ne önemi var :) )

onu çıkar öle dene
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ok dai sağol denicem.. jumperı çıkarmak hiç aklıma gelmediydi we evet aynı kablodan bağlıoyurm

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Jumper olayını bilmiyorsan zaten hiç uğraştırma uzun iş anlatması :) Yapamazsan söle yine de bakarız bişeyler..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Hdd'yi master olarak görür bilgisayar.. dvdyi slave olarak göstermen gerek ..bu da cok zor deil ..anlamazsin belki burdan anlatmayla diye bir resim buldum
    http://www.removable-storage-guide.com/images/hard-drive-jumper-settings-overview.gif

burdan bakarak slave yapabilirsin ..olmazsa diger bir arkadaslnda dedigi gibi jumper'i cikararak dene .. Saygilar

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sağolun hocalar ikincil olarak gösterdim oldu

jack daniels 160 yaşında
Toplam Hit: 1480 Toplam Mesaj: 6