Dwg Uzantılı Dosya Printer
-
arkadaşlar acil dwg uzantılı dosyayı printerdan çıktı almam gerekiyor.bi kaç program buldum ama demo yazısı basıyor.elinde olan varsa paylaşrsa çok makbule geçer
-
hocam dwg uzantısı autocad de var autocad bulman lazım
-
aslında küçük programlarla açılıyor ama çıktı almak isteyince projenin heryerine demo yazısı basıyor.
mesela Acme CAD Converter bu program iş görüyor ama serial bulamadım.
-
yukarı,
-
patrondan depiği yemeden kurtulduk abi adam 99 $ yazmış programa yazar tabi bu bizimkisi zannediyoki bilgisayarın başına oturunca herşey bedava bilgi bedava hemen herşey isteyiverince oalcak..adamın gözünü para bürümüş kapitalizme teslim olmuş.boynuna bi kravat takmış kravatın ucunada eliyle tutmuş kendi kendini çekiyor.adama praoğramlar ücretli o yüzden çıktı alamıyorum dediğimde yapan nasıl yapıyor diyor.yapan adam çizmiş eşşek kafalı kocamaaan autocad proğramı kurmuş bilgisayarına çizmiş senin dangoz oldugunu bilmediği için sana yollamış.ben tasarımcı değilim mimarda değilim bu kodumun çıktısını almak zorundada değilim.
neyse DWG TrueView 2011 ile hallettim
-
hocam kullandığın acad crack li, yazdırmaya çalıştıgın dosya da education versiyon ise; dosyayı "save as" deyif dxf e çevir, dxf i aç yine "save as" deyip dwg ye çevir. bir daha aynı dosya için "eğitim versiyonudur carttır curttur" diye yazı çıkmaz.
-
Irfan View in cad icin update'i var ben onu kullanirdim.
CAD Viewer die de bir programcik varmis sirketteki arkadaslarda onu kullaniyor.
-
http://download.cnet.com/AutoDWG-DWG-to-PDF-Converter/3000-6677_4-10256832.html
bunu dene bi