folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dwg Uzantılı Dosya Printer

Dwg Uzantılı Dosya Printer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

arkadaşlar acil dwg uzantılı dosyayı printerdan çıktı almam gerekiyor.bi kaç program buldum ama demo yazısı basıyor.elinde olan varsa paylaşrsa çok makbule geçer

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

hocam dwg uzantısı autocad de var autocad bulman lazım

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

aslında küçük programlarla açılıyor ama çıktı almak isteyince projenin heryerine demo yazısı basıyor.

mesela Acme CAD Converter bu program iş görüyor ama serial bulamadım.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

yukarı,

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

patrondan depiği yemeden  kurtulduk abi adam  99 $ yazmış programa yazar tabi bu bizimkisi zannediyoki bilgisayarın başına oturunca herşey bedava bilgi bedava hemen herşey isteyiverince oalcak..adamın gözünü para bürümüş kapitalizme teslim olmuş.boynuna bi kravat takmış kravatın ucunada eliyle tutmuş kendi kendini çekiyor.adama praoğramlar ücretli o yüzden çıktı alamıyorum dediğimde yapan nasıl yapıyor diyor.yapan adam çizmiş eşşek kafalı kocamaaan autocad proğramı kurmuş bilgisayarına çizmiş senin dangoz oldugunu bilmediği için sana yollamış.ben tasarımcı değilim mimarda değilim bu kodumun çıktısını almak zorundada değilim.

neyse DWG TrueView 2011 ile hallettim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    hocam kullandığın acad crack li, yazdırmaya çalıştıgın dosya da education versiyon ise; dosyayı "save as" deyif dxf e çevir, dxf i aç yine "save as" deyip dwg ye çevir. bir daha aynı dosya için "eğitim versiyonudur carttır curttur" diye yazı çıkmaz.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Irfan View in cad icin update'i var ben onu kullanirdim.

CAD Viewer die de bir programcik varmis sirketteki arkadaslarda onu kullaniyor.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://download.cnet.com/AutoDWG-DWG-to-PDF-Converter/3000-6677_4-10256832.html

bunu dene bi

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 1299 Toplam Mesaj: 8