folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dx.Com Dan Alışveriş Ve Bulkrate Hakkında Yardım

Dx.Com Dan Alışveriş Ve Bulkrate Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bulkrate seçeneği vardı onu seçince fiyat düştü biraz sonrasında altta turunca renkle yazan tips ne demek istiyo bu şekilde sipariş versem herhangi bi sorun olur mu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

ne kadar düştüki fiyat bende batery grip siparişi verdim cuma günü hala bir gelişme yok yarında göndermezlerse mail atacam eskiden çok hızlı çalışıyorları ib.ler şimdi işi yavaşlattılar iyice. ona bastığında düşmemesi gerek 1,70 $ artması gerek orda bu spariş için kullanmayın fiyatı arttı diyor.

x-files tarafından 12/Şub/13 22:08 tarihinde düzenlenmiştir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

kaldırdırdığımda 18,82 dolara çıkıyo fiyat

bulkrate birden fazla sipariş verildiğide malda iskonto yapıyolarmış fiyatta yani birim fiyat biraz daha düşüyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

ne kadar düştüki fiyat bende batery grip siparişi verdim cuma günü hala bir gelişme yok yarında göndermezlerse mail atacam eskiden çok hızlı çalışıyorları ib.ler şimdi işi yavaşlattılar iyice. ona bastığında düşmemesi gerek 1,70 $ artması gerek orda bu spariş için kullanmayın fiyatı arttı diyor.

şu sıralar Çin de 10-15 gün tatil olması lazım, kargolar 16 şubattan sonra gönderilmeye başlayacak diye okumuştum bi sitede..

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Memento_mori bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

şu sıralar Çin de 10-15 gün tatil olması lazım, kargolar 16 şubattan sonra gönderilmeye başlayacak diye okumuştum bi sitede..

Aynen bilmem ne yılını kutluyorlar. Yılanmıydı hangi hayvandı unuttum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hay yıllarına sokim bi bitmiyo bunları özel günleri ya geçende bi bayramlarına denk geldiydim bekle dur şimdi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

ha a.q. demek ondan online olmuyor kimse.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1237 Toplam Mesaj: 7