Dx.Com Dan Alışveriş Ve Bulkrate Hakkında Yardım
-

bulkrate seçeneği vardı onu seçince fiyat düştü biraz sonrasında altta turunca renkle yazan tips ne demek istiyo bu şekilde sipariş versem herhangi bi sorun olur mu?
-
ne kadar düştüki fiyat bende batery grip siparişi verdim cuma günü hala bir gelişme yok yarında göndermezlerse mail atacam eskiden çok hızlı çalışıyorları ib.ler şimdi işi yavaşlattılar iyice. ona bastığında düşmemesi gerek 1,70 $ artması gerek orda bu spariş için kullanmayın fiyatı arttı diyor.
x-files tarafından 12/Şub/13 22:08 tarihinde düzenlenmiştir -
kaldırdırdığımda 18,82 dolara çıkıyo fiyat
bulkrate birden fazla sipariş verildiğide malda iskonto yapıyolarmış fiyatta yani birim fiyat biraz daha düşüyo
-
x-files bunu yazdı
ne kadar düştüki fiyat bende batery grip siparişi verdim cuma günü hala bir gelişme yok yarında göndermezlerse mail atacam eskiden çok hızlı çalışıyorları ib.ler şimdi işi yavaşlattılar iyice. ona bastığında düşmemesi gerek 1,70 $ artması gerek orda bu spariş için kullanmayın fiyatı arttı diyor.
şu sıralar Çin de 10-15 gün tatil olması lazım, kargolar 16 şubattan sonra gönderilmeye başlayacak diye okumuştum bi sitede..
-
Memento_mori bunu yazdıx-files bunu yazdı
şu sıralar Çin de 10-15 gün tatil olması lazım, kargolar 16 şubattan sonra gönderilmeye başlayacak diye okumuştum bi sitede..
Aynen bilmem ne yılını kutluyorlar. Yılanmıydı hangi hayvandı unuttum.
-
hay yıllarına sokim bi bitmiyo bunları özel günleri ya geçende bi bayramlarına denk geldiydim bekle dur şimdi
-
ha a.q. demek ondan online olmuyor kimse.