folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder E-Bay Dan Alışveriş Yapan Varmı ?

E-Bay Dan Alışveriş Yapan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

arkadaşlar dün bi ürün aldım. kargosuyla felan $18 lık birşey. türkiye seçeneği felan da vardı ürünün. ücret çekildi, ürün alındı diye gözüktü ama daha detayları göremiyorum ürün hakkında.

ilk defa bu sistemle alış veriş yapıyorum. gittigidiyorla da yapmadım daha önce.onay sistemi felan var diyorlardı.

ben ne zaman onaylama yapıcam ?

adamın ne zaman kargoya verdiğini nerden öğrenicem ?

birde ürünün gelmesi ne kadar sürer?

bu sorulara açıklık getirirseniz sevinirim hocalar. teşekkür ediyorum..

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biliyorum sen soru soruyorsun ama benimde sana iki sorum var

1)paypal hesabıma bankadan para yatırıp alışveriş yapabilir miyim kredi kartı şart mı?

2)türk alışveriş siteleri paypal kabul ediyor mu

djarum black kanka
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

command3r bunu yazdı:
    -----------------------------

biliyorum sen soru soruyorsun ama benimde sana iki sorum var

1)paypal hesabıma bankadan para yatırıp alışveriş yapabilir miyim kredi kartı şart mı?

2)türk alışveriş siteleri paypal kabul ediyor mu

hocam paypal hesabına bankadan para yatırıp yatıramayacağını tam olarak bilmiyorum fakat paypal hesabında bulunan bakiye sadece türk siteleri için geçerli oluyor. yada başka bir paypal hesabına yollayabiliyorsun.

türk alışveriş sitelerinin çok azı paypal kabul ediyor. çok çok azı hocam.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

İlk önce adamın ne ile gönderdiği önemli.

Tracking id yoksa adam gönderdikten sonra evine gelene kadar hiçbir haber alamazsın üründen :)

Bide adam yolladımı olaylarını falan yollayan kişiyle konuşarak halletmen en iyi çözüm.

Kaç günde gelir olayı ise aynı şekilde satıcının hangi ülkeden kargoya verdiği önemli.Çinden ya da amerikadan falan yolluyorsa 20-25 günü bulur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

İlk önce adamın ne ile gönderdiği önemli.

Tracking id yoksa adam gönderdikten sonra evine gelene kadar hiçbir haber alamazsın üründen :)

Bide adam yolladımı olaylarını falan yollayan kişiyle konuşarak halletmen en iyi çözüm.

Kaç günde gelir olayı ise aynı şekilde satıcının hangi ülkeden kargoya verdiği önemli.Çinden ya da amerikadan falan yolluyorsa 20-25 günü bulur.

hocam şimdi mail geldi. bu gun vermıs kargoya, moscow dan geliyormuş. saolasın cevabın için. sorunda halloldu arkadaşlar. teşekkür ediyorum tekrardan

Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 5