E-Bay'den Alışveriş Yapanlar ?
-
arkadaşlar yine ben tekrar bir alışveriş mevzusu.
karşılığının üzerine cüzi miktarda kar alarak,benim için şu şapkayı alabilecek olan var mı ?http://cgi.ebay.com/USAF-AIR-FORCE-WINGS-HAT-CAP-COTTON-OWN-SKIES-JETS-/300458057280?pt=US_Hats&hash=item45f4b21e40
sanırım 32 liraya geliyor,ben bunu 35 lira yani size 3 lira kar'la teklif ediyorum,eğer alışverişi ben yapsam gerçekten daha fazla önerirdim ama büyükbabam'ın şapka koleysiyonu için alıyoruz kendisi istedi bunu da..
-
14.99$ Cap.
13.99$ Shipping.
Nasıl 33TL buldun hoca? -
Haha guldurdun beni :) Dolari 1.5 ten hesaplasak 44 liraya mi ne geliyor galiba. paypalin try exchange degerlerini bilemiyorum ama, 35 liraya sana satsam 9 lira ben zararda oluyorum :)
-
ya hazır konu acılmısken yazayım bende, zippo istedim 3 haftayı gecti hala gelmedi bi haber alamıyorum artık unutayımmı o zippoyu
-
ebay iyidir ne paranız kalır nede ürününüz
-
İlginç bir büyükbaban armış gerçi ben dede demeyi tercih ederim.
Mümkünse koleksiyonundan bikaç resim koysana.
Hiç şapka koleksiyonu görmedim.
Bide bunu hangi klasmana koyacak.

-
la şiping 6 dolar değill miydi :S
-
koyarız hocam kendisi emekli havacı astsubay. -
türkiye'ye 13 dolarmış :S konu silinebilir.
-
fth_ bunu yazdı:
-----------------------------
ya hazır konu acılmısken yazayım bende, zippo istedim 3 haftayı gecti hala gelmedi bi haber alamıyorum artık unutayımmı o zippoyu
-----------------------------nasıl kargoyla aldın? Yani hangi özellikte?
-
standart international shipping di galiba en ucuzu, turkiyede ptt kargo dagıtıyomus arkadasım almıstı aynı adamdan 2 haftada gelmişti benimki yok
-
fth_ bunu yazdı:
-----------------------------
standart international shipping di galiba en ucuzu, turkiyede ptt kargo dagıtıyomus arkadasım almıstı aynı adamdan 2 haftada gelmişti benimki yok
-----------------------------gümrükte kalmış olabilir hocam o. Bazen kaybolduğuda oluyor. Keşki öyle almasaydın