folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder E-Book (Dergiler)

E-Book (Dergiler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

detail dergisi gibi dergileri e-book olarak takip edebileceğim bir yer var mı

bir de bu dergilerin eski sayıları filan olan varsa paylaşabilir mi?

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba. Details dergisini ilk defa duydum ve de baktım. Söyleyeceğim onunla alakalı değil ama herkesin işine yaraması bakımından bir ipucu paylaşmak istiyorum.

Ünlü dergilerin yeni sayılarını okuyabilmek için

1. Warez sitelerinden indirebilirsiniz.

2. Aşağıda bir yöntem söyleyeceğim. 2 yıldır kullanıyordum. Az önce yine kullandım, çalıştı.

Firefox’tan ulaşmak için biraz cebelleşmek gerekecek. Önce yeni bir sekmede adres satırına "about:config" (Tırnaksız) yazıp enter’a basın ve ince ayar sayfasını görüntüleyin. "Süzgeç" bölümüne "useragent" yazın ve "general.useragent.extra.firefox" satırını bulun.

Bu satıra sağ tıklayıp "Değerini değiştir" i seçin. Açılan metin kutusuna "Mobile Safari 1.1.3" yazın ve Tamam’a tıklayın.

Tamamdır, dergilere http://imgs.zinio.com/iphone/. Dergileri okumanı bittiğinde sözü geçen ayara sağ tıklayıp "Sıfırla"yı seçin ki diğer sitelerde olası görünüm problemleri olmasın.

Seveceğiniz 2 dergi daha var orada ama tabii ki konumuz onlar değil :)

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba. Details dergisini ilk defa duydum ve de baktım. Söyleyeceğim onunla alakalı değil ama herkesin işine yaraması bakımından bir ipucu paylaşmak istiyorum.

Ünlü dergilerin yeni sayılarını okuyabilmek için

1. Warez sitelerinden indirebilirsiniz.

2. Aşağıda bir yöntem söyleyeceğim. 2 yıldır kullanıyordum. Az önce yine kullandım, çalıştı.

Firefox’tan ulaşmak için biraz cebelleşmek gerekecek. Önce yeni bir sekmede adres satırına "about:config" (Tırnaksız) yazıp enter’a basın ve ince ayar sayfasını görüntüleyin. "Süzgeç" bölümüne "useragent" yazın ve "general.useragent.extra.firefox" satırını bulun.

Bu satıra sağ tıklayıp "Değerini değiştir" i seçin. Açılan metin kutusuna "Mobile Safari 1.1.3" yazın ve Tamam’a tıklayın.

Tamamdır, dergilere http://imgs.zinio.com/iphone/. Dergileri okumanı bittiğinde sözü geçen ayara sağ tıklayıp "Sıfırla"yı seçin ki diğer sitelerde olası görünüm problemleri olmasın.

Seveceğiniz 2 dergi daha var orada ama tabii ki konumuz onlar değil :)

-----------------------------

user agent switcher eklentisini kurup. araçlardan iphone'u da seçebilirsiniz ayrıca.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

gecengün aklima gelmişti bu olay :)

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

teşekkürler verdiğin site için

eklentiyi kurup çalıştırdım

detail dergisi olsa var ya en çok o dergilere ihiyacım var

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek