folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder E Book İstek ( Pic Basic Pro - Isıs Proteus )

E Book İstek ( Pic Basic Pro - Isıs Proteus )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Hocalar varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

up.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    up.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hacı pic programlama yapacaksan CCS C yi derleyici olarak kullanmanı öneririm buna uygun kitap ise;

CSS C ile PIC Programlama - Serdar ÇİCEK

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

ccs c düşünürsen kaynak gönderebilirim hoca

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

yav gönderem mi alam mı satam mı diyeceğinize paylaşın da indirek amk yav:))

Amd-x, dostum işin doğrusu bu işi sadece kitaptan öğrenmek çok zor,kitaba bağımlı kalma.Bende orhan altınbaşak'ın pbp programlama kitabı var,içini bi incele,örneklerine bi bak bildiğin msc'nin help dosyasının Türkçe tercümesi,başka bi bok yok.kitapta işe yarar sadece atıyorum dtmf tonu veya sound üreteceksin falan,aklına gelmedi nasıl yapıldığı veya ingilizcen çok zayıfsa açar o zaman kitaba bakarsın.Onun dışında 320volt sitesinde ETE hocanın PBP dersleri var 10 küsür ders,onlara çalış,ben ondan öğrendim bu işi.Ama derleyicilerin help dosyaları da çok işe yarıyor,buralardan da öğrenebilirsin programlamayı,internetten bulduğun örnekleri incelersin.

Programlama öğreneceksen örnekleri inceleyerek öğren.Atıyorum bugün lcd sürmeyi öğrendin,yarın da DS18b20 sıcaklık sensörünü öğren sonra o ikisini kendin birleştir(ama kendin tasarla ki öğren) lcd'li termometre yapmış ol.Ertesi gün de 7segment display tarama yöntemini(lookup tablosu kullanmayı) öğren termometreni bu sefer de 7segment ekranlı yap.Böyle böyle oluyor bu iş.Tabii C diline yatkınsan basic'e hiç bulaşmadan C öğrenmeye bak.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:
    -----------------------------

yav gönderem mi alam mı satam mı diyeceğinize paylaşın da indirek amk yav:))

Amd-x, dostum işin doğrusu bu işi sadece kitaptan öğrenmek çok zor,kitaba bağımlı kalma.Bende orhan altınbaşak'ın pbp programlama kitabı var,içini bi incele,örneklerine bi bak bildiğin msc'nin help dosyasının Türkçe tercümesi,başka bi bok yok.kitapta işe yarar sadece atıyorum dtmf tonu veya sound üreteceksin falan,aklına gelmedi nasıl yapıldığı veya ingilizcen çok zayıfsa açar o zaman kitaba bakarsın.Onun dışında 320volt sitesinde ETE hocanın PBP dersleri var 10 küsür ders,onlara çalış,ben ondan öğrendim bu işi.Ama derleyicilerin help dosyaları da çok işe yarıyor,buralardan da öğrenebilirsin programlamayı,internetten bulduğun örnekleri incelersin.

Programlama öğreneceksen örnekleri inceleyerek öğren.Atıyorum bugün lcd sürmeyi öğrendin,yarın da DS18b20 sıcaklık sensörünü öğren sonra o ikisini kendin birleştir(ama kendin tasarla ki öğren) lcd'li termometre yapmış ol.Ertesi gün de 7segment display tarama yöntemini(lookup tablosu kullanmayı) öğren termometreni bu sefer de 7segment ekranlı yap.Böyle böyle oluyor bu iş.Tabii C diline yatkınsan basic'e hiç bulaşmadan C öğrenmeye bak.

-----------------------------

hocam öncelikle veridiğin bilgiler için teşekkürler, C'yi iyi biliyorum fakat kitaptan merak edip kurcalamak istedim. Entrengeler hakkında detaylı bilgiler varmış bir kaç arkadaşım söyledi.

tavsiye üzerine istedim dediğim gibi, merak yani bi nevide :)

Kitabı almayı düşünüyorum. e - kitap olarak isteyeyim dedim önce. Daha eski değilde son zamanlarda cıkan kitaplarıda bi kurcalıyayım.

Diğer müridlerede teşekkür ederim ..

Hezarfen olabilir hocam :) kaynak paylaşımı yaparsan sevinirim.

Toplam Hit: 2650 Toplam Mesaj: 7