E-Book İstek
-
Arkadaşlar bi kitap varmıi ilginç şeyler yazıyormuş işte bitleri kavanoza koyup test çevirmişler kavanozu alttan ısı vermişler zıplayınca kafası çarpıyormuş tepeye sonra düz çevirim kapağını açtıklarında kafası çarpçak diye zıplayamıyormuşlar falan böyle ilginç şeyler var bu kitabın adını bilen?
ve e-book'unu bulabilecek olan?
-
Kitabın adı aklıma geldi: Herşey seninle başlar...
-
bu gidişle kitabıda bulursun c:
-
Ben de 2500'e yakın e-book var ama istediğin kitap e-book olarak yok.Bahsettiğin kitabın gerçeği var ben de ve yazarın adı : Mümin Sekman sanırım.
-
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de 2500'e yakın e-book var ama istediğin kitap e-book olarak yok.Bahsettiğin kitabın gerçeği var ben de ve yazarın adı : Mümin Sekman sanırım.
evet hocam o kitap 5 liramış zaten olmadı kitabı alırız :W -
o kitebın kendisi var bende istanbuldaysan pmden adresini gönder kargoyla yollayım kitabı...
-
VBDream bunu yazdı:
o kitebın kendisi var bende istanbuldaysan pmden adresini gönder kargoyla yollayım kitabı...
Farklı bir kitaba benziyor merak ettim alan olmazsa bana yollarmısın hocam ben istanbuldayım -
VBDream bunu yazdı:
çkale hocam ver istanbulluya bana yollarsan daha pahalıya gelir :) -
tolgasen bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
çkale hocam ver istanbulluya bana yollarsan daha pahalıya gelir :)
tşekkürler dostumda bu kargolarda karşım ödeme diye birşey yokmuydu yaa bu arada çanakkalenın neresindesin kardeşim pazar günü oraya geçecek askeri birliğe şı havaalanının oradaki -
Mümin SEKMAN - Her Şey Seninle Başlar
Kişisel gelişim kitabı.Herkesin okumasını öneririm,gerçekten güzel kitap.Tarayıcım olmadığı için e book yapamıyorum.4TL ye almıştım kitabı.Fiyatı çok uygun zaten.
Elinde borland c++ e-book olan varsa link yollayabilir mi arkadaşlar?
-
fifsonic bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
çkale hocam ver istanbulluya bana yollarsan daha pahalıya gelir :)
tşekkürler dostumda bu kargolarda karşım ödeme diye birşey yokmuydu yaa bu arada çanakkalenın neresindesin kardeşim pazar günü oraya geçecek askeri birliğe şı havaalanının oradaki
karşı ödeme var. çanakkale merkez