E-Book Okullara Geliyor
-
Öğrenciler sırtlarını büken çantalardan kurtulacak.
Tüm ders kitaplarının içinde bulunacağı, öğrencilerin not alabileceği e-book (elektronik kitap) uygulaması gelecek yıl pilot okullarda başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı, gelecek yıl pilot okullarda başlatmayı planladığı projeyle 4. sınıftan itibaren öğrencilere ücretsiz e-book dağıtacak. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 'Geleceğin Sınıfları' programında projeyi tanıttı. -
vay mk.
biz 4 teyken nerdeydi bu devlet.
yazıklar olsun :|
-
Devletle alakası yokki.. Sen 4 deyken böyle teknoloji varmıydı? ehh zamanla herkes teknoloji ayak uyduruyolar...Ama bu teknolojiyede ne zaman geçilir Allah bilir.
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Devletle alakası yokki.. Sen 4 deyken böyle teknoloji varmıydı? ehh zamanla herkes teknoloji ayak uyduruyolar...Ama bu teknolojiyede ne zaman geçilir Allah bilir.
-----------------------------gelecek sene pilot okullarda uygulanacak verim alınırsa 2 sene sonra uygulanır.
-
bu işin pratikte yürürlüğe girmesi seneler alır gibi...ama güzel proje..
-
zaten hocalara ders müfredatlarını e-book olarak gönderiyolardı hoşlarına gitti heralde işi beleşe getirmek :D
-
Ah ah nerde şimdiki teknoloji .. nerde bizim zamanımızdaki teknoloji..yeni nesil kıymeti bilmeli ..bende sanki 30 yıl önce okumuş gibi konuştum ha .. hala lisedeyim:D:D
-
Bu olay gerçeklesene akdar daha 3-5 nesil heba olmuş olur
-
yaw onu satarlar parasını yerler..hiç olmadı okul müdürleri öğrenci sayısını fazla gösterip dolandırcılık yapar :I
Toplam Hit: 1138 Toplam Mesaj: 9