E-Book Reader
-
Selam müritler. Okullar başladı malûm, bu sene üniversitedeyiz işte. Kitapların hepsi 1500 sayfa falan. Bende bunun yerine, kitapları pdf olarak indirip, daha sonra elektronik kitap okuyucuda okumak, hemde yanımda taşımak istedim. Ne önerirsiniz ? Vede en ucuz nerede bulabilirim ? Yardımlar için şimdiden teşekkürler ^^
-
-
Az önce o sitedeydim. Ancak kastettiğim en ucuz nerede bulabileceğim ve kimlerin ne önereceğiydi.
-
Ashitaka bunu yazdı:
-----------------------------
Az önce o sitedeydim. Ancak kastettiğim en ucuz nerede bulabileceğim ve kimlerin ne önereceğiydi.
harbiden yav. lazım bizede böyle şeyler. -
up
-
Çok pahalı bunlar yahu, netbook falan alınır o paraya. 1 küsür kilo cok da ağır sayılmaz hani.Tabii senin ne kadar bir bütçe ayırdığını bilmiyoruz henüz.
-
dealextreme den getirtilebilir aslında ama biraz güven meselesi işte .. çinden istiyorsun ayrıca gümrükte arıza çıkma ihtimali de var.
-
hocam bazı telefon modelleri var onları dene
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam bazı telefon modelleri var onları dene
Hocam rahat okumak istiyorum, Telefonların ekranları falan yeterli gelmiyor pek :/ Ucuza nereden bulabilirim bilen yok mudur ? -
OHa hepsi buradakiler nerden baksan eli yüzü düzgün bir telefon fiyatı hatta bazıları pc fiyatı :S
Toplam Hit: 1468 Toplam Mesaj: 10