E-Book Yardım - Hafiyenin El Kitabı...
-
Hafiyenin El Kitabı adlı e-booku bulabilecek bir mürit var mı ? 2 Gündür aradım taradım yok...
Edit: Arkadaşlarımdan süper bir polisiye roman olduğununa dair tavsiye aldım sizlere de tavsiye ederim...
-
TR-SCOPJE bunu yazdı:
-----------------------------Hafiyenin El Kitabı adlı e-booku bulabilecek bir mürit var mı ? 2 Gündür aradım taradım yok...
Edit: Arkadaşlarımdan süper bir polisiye roman olduğununa dair tavsiye aldım sizlere de tavsiye ederim...
-----------------------------Mademki arkdaşların okumuş,onlardan ödünç istemeyi denesene mesela? Arkadaşlarından veya ikinci el kitapçıdan satın almayı denesen ya da? Madem bulamıyosun bunu dene. İnternette her kitabı bulabilirsin diye bişey yok.(bazı forumlarda özel olarak taratılmış kitaplar yayınlanıyor ancak paralı üyelik falan oluyor genelde) İkinci el kitapçılara yönelin gençler :)
-
Dostum ben Makedonyadayım. Kitabı okuyan arkadaşlardan biri bulgar biri alman ve ben her iki dile de hakim değilim. almanca veya bulgarca okusam yarım yamalak anlarım o da zevk vermez. Makedonyada 2. el kitapçıda öyle bir kitabı bulma ihtimalim 0.000001 diyebilirim zira burdaki 2. el kitap anlayışı genelde okul kitabı veya ansiklopedi üzerine romanlar, şiir kitapları vs değersiz olarak görülüyor. Yani anlaşılan o ki; ya bir şekilde link neyim bişey bulcam indircem ya Türkiyeye geldiğimde 2. el bir kitapçıdan alacağım (Kaç ay sonra Allah bilir) veya internetten spariş edeceğim ki bu da biraz gircek... Neyse öle bir forum bulmaya çalışacağım. Fikir verdiğin için sağolasın...
-
Eğerki Türkiyede tarayıp sana atabilecek biri biliyorsan alsın kitabı tarasın atsın? Tarayıcı olmazsa düzgün bi telefon ya da fotoğraf makinesiyle düzgünce sayfa sayfa resimlerini çekip resimleri word'e atıp pdf olarak kaydeder işin görülür :) bu da bi çözüm
-
Konu up olsun hemde kadavra kitabının türkçesini arıyorum bende torrent link olmassa sevinirim