E-Devlet De Ki Belgeler İş İçin Geçerli Mi?
-
Arkadaşlar merhaba bugün ise kabul edildim lakin benden askerlik terhis belgesi sgk işten ayrılma bildirgesi sgk hizmet dökümü sgk sicil kaydı diploma istediler noter onaylı öğrenci belgesi olurmu onlar da bilmiyor ben bunları buradan verir isem sorun olur mu? İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım bu kadar çok evrak istediler
-
İşi sağlama almak için işyeri ile görüş. Geçerli olup olmadığını vereceğin kişi bilmeyebileceği için kendini garantiye almak ister.
Ben diplomanin asli ile üniversite den onaylı aslı gibidiri beraber verdim kabul etmediler. o derece. Neymiş noterden aslı gibidir olacakmış. bir fotokopiiye dünya para bayılıyorsun. Gerekçesini sonradan öğrendim. Haklı buldum tabi.
-
Askerlil belgesi sigorta sicil kaydı ve adli sicil belgesi geöerli
-
Bende şans olsa zaten adamların kurallarından birisi de belgeler ıslak imza istiyorlar askerlik terhis belgesini bile e devlet olmaz mis
-
bensiz_aglama bunu yazdı
Bende şans olsa zaten adamların kurallarından birisi de belgeler ıslak imza istiyorlar askerlik terhis belgesini bile e devlet olmaz mis
İyi de zaten geçerlilik kontrolü için mesela sabıka kaydında belge üzerinde kontrol barkodu oluyor. İnanmayan işletmeler internetten girip kontrol edebilsin diye. Seninkiler de ayrı kılmış :)