folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder E-Devlet De Ki Belgeler İş İçin Geçerli Mi?

E-Devlet De Ki Belgeler İş İçin Geçerli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba bugün ise kabul edildim  lakin benden askerlik terhis belgesi sgk işten ayrılma bildirgesi sgk  hizmet dökümü sgk  sicil kaydı diploma istediler noter onaylı  öğrenci belgesi olurmu onlar da bilmiyor   ben bunları buradan verir  isem  sorun olur mu? İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım bu kadar çok evrak istediler 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İşi sağlama almak için işyeri ile görüş. Geçerli olup olmadığını vereceğin kişi bilmeyebileceği için kendini garantiye almak ister.

Ben diplomanin asli ile üniversite den onaylı aslı gibidiri beraber verdim kabul etmediler.  o derece. Neymiş noterden aslı gibidir olacakmış.  bir fotokopiiye dünya para bayılıyorsun. Gerekçesini sonradan öğrendim. Haklı buldum tabi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Askerlil belgesi sigorta sicil kaydı ve adli sicil belgesi geöerli

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Bende şans olsa zaten adamların kurallarından birisi de belgeler ıslak imza istiyorlar askerlik terhis belgesini bile e devlet olmaz mis 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

Bende şans olsa zaten adamların kurallarından birisi de belgeler ıslak imza istiyorlar askerlik terhis belgesini bile e devlet olmaz mis 

İyi de zaten geçerlilik kontrolü için mesela sabıka kaydında belge üzerinde kontrol barkodu oluyor. İnanmayan işletmeler internetten girip kontrol edebilsin diye. Seninkiler de ayrı kılmış :)

Bir var,Bir yok..
Toplam Hit: 1532 Toplam Mesaj: 5