folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E-Devlet İkametgah

E-Devlet İkametgah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar, Turkcell'den bir faturalı hat aldım. Üzerime kayıtlı bir fatura getirmemi söylediler. Üzerime kayıtlı bir fatura da bulunmuyor. Git işbankasına 1 tl yatır dekontu getir dediler. Yatırdım getirdim. 2 hafta sonra o şubedeki bayan beni satın aldığım hat üzerinden aradı. İşte verdiğiniz belge sistem tarafından kabul edilmemiş bize fatura yollamanız lazım. Olmadığını belirtmiştim neden tekrar aynı şeyi soruyorsunuz dedim. Sistem vs vs saçmaladı. İkametgah olur mu? dedim. Olur dedi. Çalıştığımdan muhtarlığa nüfus müdürlüğüne gidecek vaktim yok. Tam karşımda PTT var. E-devlet aldım bu gün ama ikametgahı nasıl alacağımı bulamadım. Adres bilgilerim diye bir sayfa var fakat orada da kimlik bilgilerim yazmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Nüfus müdürlüğü veriyor hocam zaten ikametgah oradan ücretsiz alabilirsin.Muhtara gidip domalmaya gerek yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Nüfus müdürlüğü veriyor hocam zaten ikametgah oradan ücretsiz alabilirsin.Muhtara gidip domalmaya gerek yok.

Yok hocam ben de biliyorum onu. Vaktim yok gitmeye yukarıda da belirttim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Şuan öyle bir teknoloji yok malesef hoca ya nüfus idaresi ya muhtarlık 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

üzerine kayıtlı elektrik su doğalgaz veya başka bir fatura cart curt lazım, gerçi bunu sen de biliyosun ama yapabileceğin en  güzel şey iş yerinde müdürünle konuş hattımı kapatacaklarmış mecbur belge almam lazım de 1 saat izin al tamamdır, şubeye de ne zaman verirsen ver o kağıdı sorun değil.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

üzerine kayıtlı elektrik su doğalgaz veya başka bir fatura cart curt lazım, gerçi bunu sen de biliyosun ama yapabileceğin en  güzel şey iş yerinde müdürünle konuş hattımı kapatacaklarmış mecbur belge almam lazım de 1 saat izin al tamamdır, şubeye de ne zaman verirsen ver o kağıdı sorun değil.

şu an kapatmazlar mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hattı yeni aldıysan 6 ay süren var hocam.Kendimden biliyorum.Turkcell hattım vardı faturalı, gittim yeni bir tane faturalı hat aldım oradaki kız fatura istedi.Dedim amk zaten benim sizden faturalı hattım var.Mecburum sistem istiyor dedi.Peki getirmezsem ne olur dedim.6 ay sonra hattınız aramalara kapatılır, faturayı getirirseniz açılır dedi.Sorun yok yani.

mkyb tarafından 30/Nis/14 16:30 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı

şu an kapatmazlar mı?

kapatıp kapatmayacaklarını bilmiyorum hocam izin almak için öyle salla müdüre, sonra bana ulaşamazsınız bak ayağına yatarsın demek istedim(tabii iş yeri sana telefon hattı vermediyse)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Hocam git bir elektronik markete ucuz bir sey al, fatura istiyorum de.
    Ya da internetten siparis ettigin hicbir sey yok mu? Paketin icinde faturasi da olur, onu kullan..

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    Hocam git bir elektronik markete ucuz bir sey al, fatura istiyorum de.
    Ya da internetten siparis ettigin hicbir sey yok mu? Paketin icinde faturasi da olur, onu kullan..

Faturadan kasıt üzerine kayıtlı elektrik,su,doğalgaz,sabit telefon gibi adres bilgisi üzerinde olan fatura hocam.

Nüfustan senin yerine başkası alsın hocam belgeyi en iyi çözüm o.

Edit: Varsın kapatsınlar hocam hattı ne olacak, +kapatmaya niyetlenirseler kapatmadan muhakkak sana ulaşırlar. Para kazandığı şeyi yitirmek istemezler kolayca.

AnaMuhalefet tarafından 30/Nis/14 20:29 tarihinde düzenlenmiştir

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 938 Toplam Mesaj: 10