folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E-Devlet Öğrenci Belgesi

E-Devlet Öğrenci Belgesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

merhaba hocalar. işe başlamak için belge vs hazırlarken öğrenci belgesini aöf bürodan değilde e-devletten indirdim işe bunu götürücem daha önce bürodan aldığım belgeyi götürmüştüm.Bunu götürsem herhangi bir sıkıntı olur mu ? illa bürodan almam mı gerekli ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

Hocam üniversite kaydini ordan yaptim 

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Bende oradan alıp veriyordum. Sonuçta devletin resmi kanalından alıp veriyorsun. Doğrulatma kodu da var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

Bende oradan alıp veriyordum. Sonuçta devletin resmi kanalından alıp veriyorsun. Doğrulatma kodu da var.

bazıları ille de ıslak imzalı olsun istiyor. ne kadar bu belge geçerli kodu modu var deseniz de onla ugrasamayiz imzalı lazım diyebiliyorlar.

Tüm üniversiteler ortak karar alıp sadece sistem üzerinde öğrenci belgesi alınması olayı olmadikca tek tük sıkıntılar olabilir

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı

bazıları ille de ıslak imzalı olsun istiyor. ne kadar bu belge geçerli kodu modu var deseniz de onla ugrasamayiz imzalı lazım diyebiliyorlar.

Tüm üniversiteler ortak karar alıp sadece sistem üzerinde öğrenci belgesi alınması olayı olmadikca tek tük sıkıntılar olabilir

evet hocam o yüzden sordum açıkcası.cevaplarınız için sağolun hocalar.

Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 5
e-devlet öğrencibelgesi