E-Devlet Öğrenci Belgesi
-
merhaba hocalar. işe başlamak için belge vs hazırlarken öğrenci belgesini aöf bürodan değilde e-devletten indirdim işe bunu götürücem daha önce bürodan aldığım belgeyi götürmüştüm.Bunu götürsem herhangi bir sıkıntı olur mu ? illa bürodan almam mı gerekli ?
-
Hocam üniversite kaydini ordan yaptim
-
Bende oradan alıp veriyordum. Sonuçta devletin resmi kanalından alıp veriyorsun. Doğrulatma kodu da var.
-
Pikacu bunu yazdı
Bende oradan alıp veriyordum. Sonuçta devletin resmi kanalından alıp veriyorsun. Doğrulatma kodu da var.
bazıları ille de ıslak imzalı olsun istiyor. ne kadar bu belge geçerli kodu modu var deseniz de onla ugrasamayiz imzalı lazım diyebiliyorlar.
Tüm üniversiteler ortak karar alıp sadece sistem üzerinde öğrenci belgesi alınması olayı olmadikca tek tük sıkıntılar olabilir
-
LynXMaSTeR bunu yazdıPikacu bunu yazdı
bazıları ille de ıslak imzalı olsun istiyor. ne kadar bu belge geçerli kodu modu var deseniz de onla ugrasamayiz imzalı lazım diyebiliyorlar.
Tüm üniversiteler ortak karar alıp sadece sistem üzerinde öğrenci belgesi alınması olayı olmadikca tek tük sıkıntılar olabilir
evet hocam o yüzden sordum açıkcası.cevaplarınız için sağolun hocalar.