folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E Devlet Şifresi Yanlış Çıktı

E Devlet Şifresi Yanlış Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

Bugün postaneye gidip e devlet şifresi aldım şifreyi tc kimlik no ile giriyorum şifre yanlış diyo nasıl iş anlamadım acaba şifrenin sisteme dahil olması için belli bir süremi gecmesi gerekiyor birde şifresini unutanlar veya kaybedenlerin yeniden şifre alabilmesi için 10 lira vermesi gerekiyormuş bu nasıl bi dalavera anlamadım. bu sistemi kullanan varsa bilgi verebilirmi acaba...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

yarın dene birde hocam bi 24 saat geçsin

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ilk alırken 1 lira kaybedersen 10 lira veriyomuşsun doğrumu?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

ilk alırken 1 lira kaybedersen 10 lira veriyomuşsun doğrumu?

evet dogruymuş az önce sitesinden baktım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

O da nası bir mantıksa.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

ilginç. ben aldım çalıştı valla

hiçbişeye yaradığını da görmedim:)

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işe yaramıyorsa yaşın küçüktür biraz büyüyünce görürsün onun yararını

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

işe yaramıyorsa yaşın küçüktür biraz büyüyünce görürsün onun yararını

yaşım 26 neye yarıyor anlatsana

All is well
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şifre aldıktan sonra sistem üzerinden yapacağınız başvurular, resmi işlem olarak kabul edilip işleme alınıyor. Başvuru sahipleri süreci de yine internet üzerinden takip edebiliyor.

Şifre kişiye özel olup, vekalet dahil hiçbir şekilde devredilemiyor ve sorumluluk kişiye ait oluyor. Ancak sistem birçok kolaylık sunmasına rağmen henüz tam olarak vatandaşlar tarafından anlaşılamadı.

Tüketiciler, günlük yaşamda giyimden cep telefonuna satın aldıkları ürünlerde, zaman zaman sorunlar yaşıyor. Vakit darlığı veya bürokratik işlemlerin çokluğu, tüketicilerin mağduriyetlerini de kabullenmelerine sebep oluyor.

Ancak, Sanayi Bakanlığı’nın e-devlet sistemi üzerinden kurduğu yeni sistemle kullanıcılar artık işini bırakıp veya evinden çıkarak il veya ilçelerdeki hakem heyetlerine gitmeden şikâyette bulunabilecek.

Dava süreci ve sonucu da aynı şekilde internet üzerinden izlenecek. Bakanlık yetkilileri, yeni uygulamayla tüketicilerin hak arama mücadelesi önündeki engellerin tamamen ortadan kalktığı bilgisini verdi.

Sistemin ikinci adımı olarak Tüketici Mahkemeleri’ne de internet üzerinden başvuru altyapısını oluşturmak. e-devlet sistemi, en çok trafik işlemlerinde kullanılıyor.

Sistemin en çok kullanım alanları: Araç ve sürücü belgesi ceza sorgulama, günlük hava tahmini, döviz kurları, mahkeme dava sorgulama, SSK hizmet dökümü, sürücü belgesi iptal sorgulama, ticarî araç ve vergi levhası sorgulama, askerlik yedeklik yoklama.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

la ben de aldım şifreyi doğru yazana kadar göbeem çatladı

harflerin ne olduğu anlaşılmıyor

küçük L ilr büyük ı  mesela 0 ile büyük O

sanal klavyeden girmeye bakın, ordan bakarak daha rahat benzetiyorsunuz

Toplam Hit: 3750 Toplam Mesaj: 10