folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder E-Dükkan Nedir ? E-Ticaret'in En Kolay Yolu..

E-Dükkan Nedir ? E-Ticaret'in En Kolay Yolu..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    • TV Reklamlı ürünlerde %75,
    • Giyim’de %40,
    • Kozmetik’de %30,
    • Diğer Kategorilerde %7 kazanma imkanı sizleri bekliyor..

E-Dükkan Nedir ? İnternetten satış yapmak.

e-dukkan

Merhaba arkadaşlar, bugün E-ticaret’e yeni bir soluk getiren, bir Zahmetsiz Al Pazarlama hizmeti olan E-dükkan’ı sizlere tanıtacağım. E-Ticaret’e yeni başlayanlar ve başlamak isteyenler için vazgeçilmez olanaklar sağlayan E-Dükkan hizmetini yakından tanıyalım..

E-Dükkan Nedir ?

E-Dükkan, zahmetsizal.com hizmeti olan, yüzbinlerce ürünle birlikte E-ticaret sistemlerine milyalarca lira ödemenize gerek kalmadan, e-dükkan sayfanızı oluşturmanızı sağlayan bir hizmettir.

Kimler faydalanabilir ?

E-ticaret’e atılmak isteyen herkes için ideal bir sistemdir. Bugün E-dükkan hizmetinden faydalanmak isterseniz, %70′e varan kazançlar elde etmenizi sağlar. Bu kazanç oranları kategorilere ve kampanyalara göre değişmektedir. Şöyle ki ;

• TV Reklamlı ürünlerde %75,
    • Giyim’de %40,
    • Kozmetik’de %30,
    • Diğer Kategorilerde %7 kazanma imkanı sizleri bekliyor..

Ayrıca her e-dükkan referansınız için, 50 TL prim kazanırsınız.

Nasıl Çalışır ?

Bugün E-Dükkan sayfanıza sahip olmak isterseniz, ödemeyi yaptığınız gün içerisinde E-Dükkan sayfanızın kurulumu tamamlanır. Anında E-Dükkan’ınızda yüzbinlerce ürün sergilenir. İsterseniz, kendinize ozel alan adı da alabilirsiniz. Şöyle ki, sizin yapmanız gereken tek şey, E-dükkan sayfanızı sosyal medya ve çevrenizde tanıtmak, kargolama ve faturalandırma işlemi ZahmetsizAl.com tarafından yapılmaktadır.

Satın Almak İstiyorum.

Satın almak istiyorum diyorsanız, E-Dükkan Müşteri temsilcisi: 0532 783 41 60

Şimdiden bol kazançlar dilerim.

Örnek E-Dükkan Siteleri :

Beril Shop – Zahmetsizal.com

Kaynak : http://www.mali-st.com/e-dukkan-nedir-internetten-satis-yapmak.html

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Simdi benim anlamadagim sen ideasoftun paketini ucretsiz mi veriyorsun satiyormusun komisyon mu aliyorsun.

Biraz daha acarmisin konuyu herkezin anlamasi acisindan

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam Rakamlar nedir Zaten ideasoft gördügüm her yere kıl oluyorum ama sen tbt densin.

Sana yardimci olmak dahi isterim. Fiyatlar nedir. Aylik mi yillik mi kiraliyormuyuz datayi veriyormusun nedir. agaaaa.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Hocam Rakamlar nedir Zaten ideasoft gördügüm her yere kıl oluyorum ama sen tbt densin.

Sana yardimci olmak dahi isterim. Fiyatlar nedir. Aylik mi yillik mi kiraliyormuyuz datayi veriyormusun nedir. agaaaa.

hocam, e dükkan sayfası subdomain yada domain yönlendirmesi yapıp kullanılabilir , yıllık 149 tl karşılığında bu sistemden faydalanıyorsun. Zahmetsizal ürünlerini satıp %75 e kadar komisyon alıyorsun. 

Site benim değil bu arada hocam :)

EnableTurk tarafından 02/Ara/12 17:10 tarihinde düzenlenmiştir

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

br olay vardı ya domain sizden site bizden diyorsunda hiç birşeye karışmadan komisyonla çalışıyordun ismi neydi?

babanız bile yapmaz diyodu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

br olay vardı ya domain sizden site bizden diyorsunda hiç birşeye karışmadan komisyonla çalışıyordun ismi neydi?

İdeasoftun patronu ile türkcelin patronu yüzde yüz ayni Aq.  İdea softta türksel gibi kampanya yapiyor bi sike yaramayan hep bana hep bana sistemi mantigiyla.  Senin dedigin sistemde  firmaniz varsa site yapiyor veriyordu ücretsiz 5 ürün mü 50 ürün mü ne sergilyiordun. İdeasoft kadar bedavadan para kazanan bir firma daha varmidir bilmem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

İdeasoftun patronu ile türkcelin patronu yüzde yüz ayni Aq.  İdea softta türksel gibi kampanya yapiyor bi sike yaramayan hep bana hep bana sistemi mantigiyla.  Senin dedigin sistemde  firmaniz varsa site yapiyor veriyordu ücretsiz 5 ürün mü 50 ürün mü ne sergilyiordun. İdeasoft kadar bedavadan para kazanan bir firma daha varmidir bilmem.

YOK O değil ondan daha önce vardı ürünleri başkası satıyo senin domainden satılırsa komisyon alıyon

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1211 Toplam Mesaj: 7