folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder E-Fatura Hakkında Görüşleriniz

E-Fatura Hakkında Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WoW
    WoW's avatar
    Erkek
    o gün bi ttnet ten biri aradı e-fatura içinmiş müridler sizce bunun artıları eksileri nolur bu e-fatura hakkında bilgisi olan warsa bi açıklarsa sevinirim görüşlerinizi bildirirseniz iyi olur :D 

Neden Ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    aslında cok ıyı ağaçlar daha az kesılebılır butun mılet e faturaya gecerse cunku postacılar sadce fatura tasıyolar kredı kartı borcu telfon su elektrık aslında hepsi efatura gıbı bişye gecse daha cevrecı bı akım olur ama herkezın evınde de net yok oda baska bı durum

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WoW
    WoW's avatar
    Erkek
    evet ben mümkünse telefon faturasınıda e-faturayla alıcam herkesin bişeyler yapması lzm 

Neden Ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hepsini e-faturaya çevirdim, bazı faturalarım elime ulaşmıyordu, e-faturada o sıkıntıyı hiç yaşamadım. Bazı kredi kartı ekstrelerim e-fatura sisteminde 1-2 gün geç gelebiliyor sadece.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bize fatura gelmediği için rahatız. akbank'ın otomatik ödeme şeyine hastayım ya..

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    bize fatura gelmediği için rahatız. akbank'ın otomatik ödeme şeyine hastayım ya..
    -----------------------------

garanti rulzzzzzzzzzz, 7 fatura da otomatik ödeme şeysinde, maksat her yıl 2 dönem aldıkları 25x2 ytl hizmet bedellerinden kurtulmak, en az 2 faturanı otomatik ödeme olarak ayarlayınca, internet bankacalığı için hizmet bedeli almıyorlar, ama e-fatura her haliyle güzel çünkü yorulmuyorsun şubeye kadar :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bana kredi kartları,internet ve telefon hepsi maille  geliyor. hepsini çevirdim. ii oldu gibi.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    çok qüzel bişey, tabi faturalarını takip etmezde iki qün sonra kapına icra memurları dayandıqırmadıqın sürece qüzel. :)

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
Toplam Hit: 1155 Toplam Mesaj: 8