E-Fatura Hakkında Görüşleriniz
-
o gün bi ttnet ten biri aradı e-fatura içinmiş müridler sizce bunun artıları eksileri nolur bu e-fatura hakkında bilgisi olan warsa bi açıklarsa sevinirim görüşlerinizi bildirirseniz iyi olur :D
-
aslında cok ıyı ağaçlar daha az kesılebılır butun mılet e faturaya gecerse cunku postacılar sadce fatura tasıyolar kredı kartı borcu telfon su elektrık aslında hepsi efatura gıbı bişye gecse daha cevrecı bı akım olur ama herkezın evınde de net yok oda baska bı durum
-
evet ben mümkünse telefon faturasınıda e-faturayla alıcam herkesin bişeyler yapması lzm
-
Hepsini e-faturaya çevirdim, bazı faturalarım elime ulaşmıyordu, e-faturada o sıkıntıyı hiç yaşamadım. Bazı kredi kartı ekstrelerim e-fatura sisteminde 1-2 gün geç gelebiliyor sadece.
-
bize fatura gelmediği için rahatız. akbank'ın otomatik ödeme şeyine hastayım ya..
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
bize fatura gelmediği için rahatız. akbank'ın otomatik ödeme şeyine hastayım ya..
-----------------------------garanti rulzzzzzzzzzz, 7 fatura da otomatik ödeme şeysinde, maksat her yıl 2 dönem aldıkları 25x2 ytl hizmet bedellerinden kurtulmak, en az 2 faturanı otomatik ödeme olarak ayarlayınca, internet bankacalığı için hizmet bedeli almıyorlar, ama e-fatura her haliyle güzel çünkü yorulmuyorsun şubeye kadar :)
-
bana kredi kartları,internet ve telefon hepsi maille geliyor. hepsini çevirdim. ii oldu gibi.
-
çok qüzel bişey, tabi faturalarını takip etmezde iki qün sonra kapına icra memurları dayandıqırmadıqın sürece qüzel. :)
Toplam Hit: 1155 Toplam Mesaj: 8