E-Fatura Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhaba,e fatura olayı nasıl işliyor ? Bunun için 2 örnek vereyim.

- aysimada aylık host alınca ödenen fatura

- themeforestten tema alınca kullanıcı panelinde invoices yerinde çıkan fatura vs gibi.

bunlar sanırım e-fatura.

sitesine baktımda çok karışık bir anlatımı var.

-----------------------------------------------

bunun işleyişi nasıldır? otomatik pdf falan çıkartıyor aysimada pcye indirince veya themeforest paypaldan idyi yazdırıyor vs fatura üzerine.

şirket vs olarak limited şirketi vs mi istiyor ? bireysel başvuru olurmu ? şahış şirketi olurmu?

bunu detaylı anlatan .doc varmıdır ?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ciceksepetide öyle yapıyor, çok güzel bi olay. Bende yanıt bekliyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

ciceksepetide öyle yapıyor, çok güzel bi olay. Bende yanıt bekliyorum. 

aynen

up olsun..

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

E-fatura sistemini sadece firmalar kullanabiliyor, hatta bazı firmalar için zorunlu hale geldi. ( bunlardan biriside biziz)

E fatura adresleri  örnek ; urn:mail:defaultpk@domain.com adresleri olarak belirtilir.

Çalışma mantığı; Normal fatura aksine sanal ortamda GİB in portalına gönderiliyor, ordanda karşı firmaya gidiyor.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

E-fatura sistemini sadece firmalar kullanabiliyor, hatta bazı firmalar için zorunlu hale geldi. ( bunlardan biriside biziz)

E fatura adresleri  örnek ; urn:mail:defaultpk@domain.com adresleri olarak belirtilir.

Çalışma mantığı; Normal fatura aksine sanal ortamda GİB in portalına gönderiliyor, ordanda karşı firmaya gidiyor.

Bilgilendirme için sagol hocam ücreti vs ne kadar bilgin varmı ?

limited şirketimi istiyor ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Bilgilendirme için sagol hocam ücreti vs ne kadar bilgin varmı ?

limited şirketimi istiyor ?

Limited  ve a.ş şirketleri kullanıyor, ama detaylı bilgi istersen veriban.com.tr den bilgi alabilirsin. ( çalıştığımız firma )

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 6