E-Fatura Örnekleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar e-fatura için herhangi bir örneği olan var mı veya nasıl yapılacağı ile ilgili notu olan sıkıştık bu konuda bilgimiz yok.

Kendimiz web servis üzerinden göndermek istiyoruz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

hocam webservis üzerinden gönderim yapmanız için yazılım altyapınızın desteklemesi sonrasında oluşturduğunuz faturanın dijital imzalanması işlemlerinden sonra anlaşma yapacağınız entegratör firma ile resmiyet kazanacaktır

ZzZzZzZ...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı

hocam webservis üzerinden gönderim yapmanız için yazılım altyapınızın desteklemesi sonrasında oluşturduğunuz faturanın dijital imzalanması işlemlerinden sonra anlaşma yapacağınız entegratör firma ile resmiyet kazanacaktır

entegrator şart değil hocam kendimizde yapabiliriz. Ama işte nasıol yapabiliriz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

http://archive.ismmmo.org.tr/docs/seminernotlar/09102013/%C4%B0STANBUL_luca.pdf

bi ara seminerler veriliyordu. luca net isimli program ile yapılabiliyor. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

hocam entegratör şart değil holy nin konuda da yazdım entegratör ile çalışmak istemiyorsan panel şifre kullanıcı adı veriyorlar ordan manuel yapıyorsun 3. parti yazılımların efatura oluşturulmasına entegratör harici izin verilmiyor fakat bu konuda düzenleme yapılacak ama bildiğim henüz düzenleme yapılmadı.

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

normal bir PDF export etsen ve bunu firmanin e-imza'si & zaman damgasi ile imzalasan yasal olarak e fatura yerine gecmiyor mu ?

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
Toplam Hit: 2977 Toplam Mesaj: 6