E-İmza Usb Aleti Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

beyler şimdi bu stick i açtım içinden bir adet sim kart çıktı, sim kart yuvalı bir usb stick bu. gprs modem mi bu diyeceğim ama sadece signature gönderiyor diyeceksiniz bu ne kadar bir veri iletimi alımı yapıyor acaba kapasitesi ne olabilir başka işimize de yarar mı? çekim gücü nedir? bu arkadaş bizim iznimiz olmadan bir sürü şeyi trollemesin. hiç e imza sürücülerini programlarını izole edip test ettiniz mi?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

O alet sim card okuyucusu gibi bir şey. Sertifika, kriptografi işlerini yapan şey simcard. İçinde java card çalışıyor olması lazım. Tam ayrıntısını bilmiyorum.

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Yukarıdaki müridin dediği gibi o sadece sim kart okuyucu başka bir özelliği yok. O sim kartın içinde de sertifika dosyası var sadece. Sen imza attığında bir nevi imzan + dosyanın hashini birleştirip imzalı belge oluşturuyor. Akis imza aracını indirip deneme yapabilirsin

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

Yukarıdaki müridin dediği gibi o sadece sim kart okuyucu başka bir özelliği yok. O sim kartın içinde de sertifika dosyası var sadece. Sen imza attığında bir nevi imzan + dosyanın hashini birleştirip imzalı belge oluşturuyor. Akis imza aracını indirip deneme yapabilirsin

e imza ile işim bitti diyelim bu çöp olsun istemiyorum diyelim, ben bunu ne amaçla kullanabilirim?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

o alet bi akıllı kart okuyucu. o sim kart dediğin şey akıllı kart. akıllı kartı flash bellek gibi değil ufak bi bilgisayar gibi düşün.

yarın bi gün başka bir akıllı kart geçerse eline onu okutursun.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

o alet bi akıllı kart okuyucu. o sim kart dediğin şey akıllı kart. akıllı kartı flash bellek gibi değil ufak bi bilgisayar gibi düşün.

yarın bi gün başka bir akıllı kart geçerse eline onu okutursun.

işine yaramazsa dötüne sok diyorsun yani. sim kart takıp 2g de olsa data al ver yapma hayalim vardı oysaki...