E-İmza Usb Aleti Hakkında
-
beyler şimdi bu stick i açtım içinden bir adet sim kart çıktı, sim kart yuvalı bir usb stick bu. gprs modem mi bu diyeceğim ama sadece signature gönderiyor diyeceksiniz bu ne kadar bir veri iletimi alımı yapıyor acaba kapasitesi ne olabilir başka işimize de yarar mı? çekim gücü nedir? bu arkadaş bizim iznimiz olmadan bir sürü şeyi trollemesin. hiç e imza sürücülerini programlarını izole edip test ettiniz mi?
-
O alet sim card okuyucusu gibi bir şey. Sertifika, kriptografi işlerini yapan şey simcard. İçinde java card çalışıyor olması lazım. Tam ayrıntısını bilmiyorum.
-
Yukarıdaki müridin dediği gibi o sadece sim kart okuyucu başka bir özelliği yok. O sim kartın içinde de sertifika dosyası var sadece. Sen imza attığında bir nevi imzan + dosyanın hashini birleştirip imzalı belge oluşturuyor. Akis imza aracını indirip deneme yapabilirsin
-
sLeymN bunu yazdı
Yukarıdaki müridin dediği gibi o sadece sim kart okuyucu başka bir özelliği yok. O sim kartın içinde de sertifika dosyası var sadece. Sen imza attığında bir nevi imzan + dosyanın hashini birleştirip imzalı belge oluşturuyor. Akis imza aracını indirip deneme yapabilirsin
e imza ile işim bitti diyelim bu çöp olsun istemiyorum diyelim, ben bunu ne amaçla kullanabilirim?
-
o alet bi akıllı kart okuyucu. o sim kart dediğin şey akıllı kart. akıllı kartı flash bellek gibi değil ufak bi bilgisayar gibi düşün.
yarın bi gün başka bir akıllı kart geçerse eline onu okutursun.
-
yolbulucu bunu yazdı
o alet bi akıllı kart okuyucu. o sim kart dediğin şey akıllı kart. akıllı kartı flash bellek gibi değil ufak bi bilgisayar gibi düşün.
yarın bi gün başka bir akıllı kart geçerse eline onu okutursun.
işine yaramazsa dötüne sok diyorsun yani. sim kart takıp 2g de olsa data al ver yapma hayalim vardı oysaki...
e-imza donanımı e-imza usb stick signature hardware sig nature on the hardware электронная подпись التوقيع الإلكتروني 전자 서명