E-Kayıt
-
ya ben kardeşimi internet üzerinden ilkokula kayıt edicem ama bunu nasıl yapıcam acaba yardımcı olurmusunuz..şimdiden teşekkürler.
bu arada konunun yeri yanlışsa affola.
-
meb kayıt tarihlerinde mebin sayfasında çıkıyor sanırım
-
-
ulusal adres kayıt sistemi ne oluyor bunu anlamış değilim :( bizim zamanımızda sıraya girer kayıt olurduk şimdi anlamıyorum bu şeyleri :D
-
Üstteki resmi yazıda yazıyor, önce doğrudan okul müdürlüğüne gidip "öğrenci yerleştirme komisyonu"nca karar alınacak, sonra olumlu sonuç çıkarsa online kayıt yaptıabileceksin. Ben öle anladım en azından :)
Bi de geçen sene yanlış hatırlamıyosam eğer online kayt işlemleri doğrudan yapılıodu. şimdi neden online işlemler için okul müdürlüğüne gidilmesi gerekiyor acaba?
-
(yine ben de tam bilmemekteyim) yanılmıyorsam e-kayıt sisteminde sadece size en yakın okulu seçiyosun daha sonra tekrar o okula gidip yüzyüze yapılıyor :S böyle bi haber vardı ama iş görürse http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=550070&keyfield=652D6B6179C4B17420
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Üstteki resmi yazıda yazıyor, önce doğrudan okul müdürlüğüne gidip "öğrenci yerleştirme komisyonu"nca karar alınacak, sonra olumlu sonuç çıkarsa online kayıt yaptıabileceksin. Ben öle anladım en azından :)
Bi de geçen sene yanlış hatırlamıyosam eğer online kayt işlemleri doğrudan yapılıodu. şimdi neden online işlemler için okul müdürlüğüne gidilmesi gerekiyor acaba?
-----------------------------
aynen bende öyle düşündüm..neyse hafta içi okula giidip bakarım sorarım..