folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder E-Kitap Bulmak Bu Kadar Zor Mu ?

E-Kitap Bulmak Bu Kadar Zor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yahu bir kaç ay önce şu konuyu açmıştım ;

http://www.tahribat.com/Forum-Bir-Kitabi-Bulamadim-Casuslarla-Ilgili-Mi5-Tarafintan-Bastirilmis-108941/1/

şimdi de casusluk bilimi diye bir kitap merak ettim ;

http://kitap.antoloji.com/casusluk-bilimi-kitabi/

güzel birşey gibi duruyor.Dedim indireyim.Yok mümkün değil.İlla çıkıp dışarı bakıcam ve muhtemeleyen bulamayıp, 1.5 ay sonra Türkiye'ye gittiğimde sipariş vericem.

Google değişince , birşeyle rmi olmuş.Ben mi abidik kubidik kitaplara bakıyorum yoksa e-kitaplar bu kadar zor mu bulunuyor anlamadım gitti.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

yahu bir kaç ay önce şu konuyu açmıştım ;

http://www.tahribat.com/Forum-Bir-Kitabi-Bulamadim-Casuslarla-Ilgili-Mi5-Tarafintan-Bastirilmis-108941/1/

şimdi de casusluk bilimi diye bir kitap merak ettim ;

http://kitap.antoloji.com/casusluk-bilimi-kitabi/

güzel birşey gibi duruyor.Dedim indireyim.Yok mümkün değil.İlla çıkıp dışarı bakıcam ve muhtemeleyen bulamayıp, 1.5 ay sonra Türkiye'ye gittiğimde sipariş vericem.

Google değişince , birşeyle rmi olmuş.Ben mi abidik kubidik kitaplara bakıyorum yoksa e-kitaplar bu kadar zor mu bulunuyor anlamadım gitti.

Ben seni sevmem sen de beni sevmezsin herkesin malumu lakin yine de bilgilendirme amaçlı yazayım ki paran boşuna gitmesin.Geçen aylarda bir kitapçıda gezinirken gördüm.Son derece boş beleş çizgi roman gibi hazırlanmış bir kitap.Beyhude yere vaktini ve paranı harcama değmez.Normal ebatlarda bir kitap da değil zaten.Harun Yahya'nın koca janjanlı ansiklopedileri(?) gibi bir şey.
    Düzenleme : Ayrıca kitap,Casusluk Bilimi gibi kaide temelli bir isim aldığı için aramalarda apır sapır sonuçlara ulaşman doğal.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    Ben seni sevmem sen de beni sevmezsin herkesin malumu lakin yine de bilgilendirme amaçlı yazayım ki paran boşuna gitmesin.Geçen aylarda bir kitapçıda gezinirken gördüm.Son derece boş beleş çizgi roman gibi hazırlanmış bir kitap.Beyhude yere vaktini ve paranı harcama değmez.Normal ebatlarda bir kitap da değil zaten.Harun Yahya'nın koca janjanlı ansiklopedileri(?) gibi bir şey.
    Düzenleme : Ayrıca kitap,Casusluk Bilimi gibi kaide temelli bir isim aldığı için aramalarda apır sapır sonuçlara ulaşman doğal.

hoca öncelikle eywta, ne konusunda ne zaman naptık bilmem..Tbtde sevmediğim 2-3 adam var, geri kalanlarının yarısıyla tartışmışımtır.Oda sevmeyeceğim anlamına gelmezde, sen beni sevmiyorsan orası ayrı.Yinede sağol.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

hoca öncelikle eywta, ne konusunda ne zaman naptık bilmem..Tbtde sevmediğim 2-3 adam var, geri kalanlarının yarısıyla tartışmışımtır.Oda sevmeyeceğim anlamına gelmezde, sen beni sevmiyorsan orası ayrı.Yinede sağol.

Açtığın bir Düzce konusu vardı orada ben sana hakarete varacak laflar ettim sen de bir şeyler yazmıştın ama okumadım.Bakarsan hatırlarsın,ki büyük ihtimalle kendisine o lafları eden birini kimse sevmez.Olaylara bakış açını ve bunu ifade tarzını nahoş ve aksak görüyorum.Neyse konu bu değil,selamlar saygılar.

Toplam Hit: 1107 Toplam Mesaj: 4