(E-Mail Address Not Verified)
-
ben 1 2 sene önce bılındık bı sıteden fal@n.com gıbı bı adres almıstım kendıme ozamandan berı kullanıyorum yenı adreste açtım ama alıştım bıkere buna yenısını kullanasım gelmıyo ama nıck degıstıremıyorum (E-mail Address Not Verified) yazıyo hep bunu nasıl duzeltebılırım (arakdaşlar artık dalga geçmeye başladı nıck degıstırme özurlu gıbılerınden :@) bı yardımcı olabılecek murıd varmı acaba :(
-
fal@n.com > n.com dan meyilin olması gerekir yada n.comun sana ayit olması gerekir sonra hostun olması gerekir ordan fal@n.com adıne meyil açacan passport.net den kaydolacan
-
maili doğrulamadığın sürece değiştiremezsin
bi mail boxun olacak ki doğrulama mesajı o adrese gelsin sende tıkla linke -
Onu düzeltebilmen için fal@n.com dediğin adrese sahip olman ve oraya onaylatma zımbırtısını yollatman gerekiyo.
Bunun haricinde bi yol bulabilirsen ne güzel , ne hoş. -
konunu yeni başlayanlara aldım soru sormadan önce sorunuzun mantığını bi sorgulayın x@x.com türü mail herkes alabilseydisence ne olurdu? kimse kendi mailini kullanmazdı senin msn için kullanıcağın mailin sana ait olduğunu sistemin doğrulaması için sana mail atıp buraya random oluşturulan bi kodu onaylatman gerkeio yani bunu aşmanın bi yöntemi olsa herkes kafasına göre mail takılırdı demi?
-
ir2 haklısın ... gençlik işte ibret olsun herkeze :p
Toplam Hit: 1807 Toplam Mesaj: 6