folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E-Mail İn Aciliş Zamanını Nasil Ögrenebilriim

E-Mail İn Aciliş Zamanını Nasil Ögrenebilriim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wolfwerine
    Wolfwerine's avatar
    Erkek
    birisinin email inin aciliş Zamanini nasil ögrenebilirim biri beni işletmeye mi calişio diye bakmak istiorum ama bilen warsa paylaşırsa sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    bunu öğrenebileceğini zannetmemekle birlikte, açık kapı bırakıyor, diğer müridleride görüş beyan etmeye davet ediyorum..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wolfwerine
    Wolfwerine's avatar
    Erkek
    Saol hojum işletiliom gibi bi his warda içimde bi kız
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalfa
    kalfa's avatar
    Erkek

eğer hotmailse  https://account.live.com/ den maile giriş yapıyosun ama şifreyi bilmen lazım ki sen bilmiyosun sanıyorum herneyse ordan girdiğinde karşına "Kayıt başlangıç tarihi" diye çıkıyo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wolfwerine
    Wolfwerine's avatar
    Erkek
    Saol hojum paylaşimlariniz için
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wolfwerine
    Wolfwerine's avatar
    Erkek
    bi yolu yok heralde yaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    hotmail'e mail gönder ancak onlar verir.ama sağlam bir bahane bulman lazım..ama vereceklerini sanmıyorum savcılıktan izin almadığın müddet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    http://www.onestat.com/aspx/signup.aspx?v=1&lang=en&osadcampaign=onestatfree Gir burdan accept de, gerekli boşlukları doldur ,kullandığın zaman dilimine gelince england/ireland ı seç ,son adımda account numaran ı vericek onu kaydet, şimdi mail adresinde bir script yolladılar onestatfree.txt diye ,sen onu mesela (yolluycağın kişiye göre değişir) bedavarapidaccountları.html olarak değiştir ve e mail adresine ek ile yolla bunu, e maili yolladıktan sonra arasıra http://www.onestat.com/aspx/login.aspx?lang=en burdan giriş yap ,id numaran ve şifreni unutma ,orda pageview diye bir kısım var orda kaç kere görüntülenmişse karşısında yazar,ayrıca sol kısımda visitor info var,farenin imleci ile onun üstüne gel ve last 20 visitorse tıkla,ip adresini,hangi ülkeden olduğunu,ve hangi saatte tıkladığını yazar (eğer england/ireland saat dilimini seçtiysen, orda yazan saatten 3 saat düş Türkiye saatini bulursun), umarım anlatabilmişimdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wolfwerine
    Wolfwerine's avatar
    Erkek

Cok saol hojam tesekkür ederim

Toplam Hit: 1022 Toplam Mesaj: 9