E Okul Hakkında Bir Sorum Var
-
Merhaba arkadaşlar bu eokul'a sınıf bilgileri okulun ilkgünümü giriliyor ( yani orada sınıf gösterme zımbırtısı var 10. sınıf 9.sınıf gibi )
Sınıfı geçen tanıdık var ama hâla (şuan ) 11. Sınıf yazıyor 12 yazması gerekliydi :S varmı bilginiz bu konuda
-
tam bilmiyorum ama her sene ilk 2 hafta içinde fotogref cekilip e okula o fotografı koyuyolar .
bence ilk 2 hafta içinde bütün sistemi yeniliyolar fotograflar ders programı öğretmenler filan.
-
Konu e-okuldan açılmışken bende bi soru sorayım.
Benim 10.sınıf matematik dersim var bu sene mezun oldum 4 veya 5 kere girdim geçemedim.Daha kaç tane girme hakkım var sınır var mı bu sınavlarda ?
-
blackseaboy28 bunu yazdı
tam bilmiyorum ama her sene ilk 2 hafta içinde fotogref cekilip e okula o fotografı koyuyolar .
bence ilk 2 hafta içinde bütün sistemi yeniliyolar fotograflar ders programı öğretmenler filan.
Heralde 1-2 hafta sonra mı girecekler sınıf bilgisini anlamadımki birşey bu işten :S
-
yaw arkadaş yıllardır e-okul var daha öğrenemedi mi ya iki hafta sonra değişiyor sınıflar felan..
-
Şimdi girdim baktım benim de 11 gözüküyor.
Onu idare sene başında giriyor.
-
henüz yeni geçtiğiniz sınıf hakkında hiç bir bilgi sisteme girilmediği için yeni sınıfınızı göremezsiniz dönem başlayıp sisteme bilgi girilmeye başladığında kayıtlar açılır bu 1 hafta veya 2 hafta meselesi tamamı ile okul idaresine kalmış birşeydir bazı okullarda 1 hafta sonra bazılarında 2 gün sonra sistem açılabilir
-
ilk iki hafta yoklama alınıyor ama geçmiyor e-okula diye biliyorum beyler.
ona göre kullanın bunu :D
-
sistem yenilenmedi daha
-
Sistem şöyle işler;
Bakanlıktaki ilgili birimler yönetici pozisyonunda olduğu için bazı modülleri açarlar ve alt birim yöneticileri yani iller ve ilçeler de bunları kullanmaya başlarlar. Mesela bu yıl nakillerle ilgili modüller bugün itibariyle halen açılmış değil.
Güncellemelere gelince, bakanlık çeşitli tarihler yayınlar ama genel olarak yayınlanan bu tarihlere pek uyulmadığı için hep ek süreler verilir, uzatılır vs..
Yukarıda da yazıldığı gibi, devamsızlık, sınıf geçme, not girişi, sınıf geçme vs gibi bilgiler yıl içinde sürekli olarak açık olan modüllere okul idaresinin inisiyatifine bağlı olarak girilir, güncellenir, değiştirilir vs.
Özetle, sorun olduğunu düşündüğünüz ya da aklınıza takılan herhangi bir konuda ilk danışılacak mercii okul idaresidir.
Muhtemelen, "üzerinde çalışıyoruz" gibi bi nedenle sizi başlarından atacaklardır..