E-Posta Adresi Doğrulama
-
abilerim özür dileyerek sizden bişi isticem ; yaa ben bi msn adresi aldım isim@soyisim şeklinde ama yanında (E-posta edresi doğrulanmadı) yazıo, internette biraz araştırdım onlarda e mail e bi posta gönderio ama ben e mail e giremiorum ben şimdi o yazıyı nasıl silebilirim......
-
Evet yaa. Bende de var o problem. ...@walla.com diye aldım msn yanında e-posta adresi doğrulanmadı yazıyo nasıl silinecek o? Yardımlarınızı bekliyoruz...
-
eminim saygıdeğer moderatorlerimiz görüp bi güzel temizlerler konuyu =)
-
uzantı olarak aldığınız isimle domain alcaksınız sonra domaini hosta yönlendirceksiniz hosttan mail açın o aldığınız isimle sonra doğrulama maili gelcek o e posta kutusuna doğrulatın ordan başka yolu yokmu demeyin yokkk
-
bende bilgates@microsoft.com aliim sonra e posta adresini doğruliim ;) olurmu?
-
ya bu doğrulama konusu anlaşıldı heralde de ben bi şey sorayım. herhengi bi site uzantılı adres aldığımız da o sitenin haberi oluyo mu? ve böle kafamıza göre adres almanın bi cezası falan var mı?
-
dostum ne olarak aldıysan maili örneğin abcd@xyzmasd.com diye mail aldın mesela xyzmasd.com diye de domain in olması lazım yoksa doğrulayamassın. Çünkü abcd@xyzmasd.com diye pop3 mail açıcaksın panelinden ona onaylama maili gelcek passport.net ten
Toplam Hit: 1757 Toplam Mesaj: 7