E-Posta Adresi Dogrulanmadı Yı Kaldırmak
-
e-posta adresi dogrulanmadı yazısını kaldırma yöntemi varmı cok lazım :D
-
var desem ve arkasından doğru dürüst bi mail adresi al desem kızarmısın!... :))
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
var desem ve arkasından doğru dürüst bi mail adresi al desem kızarmısın!... :))
Kizarım :D onun icin deme :P -
eger postayı sallamsaydın yani mail gelecek sekilde ise epostamı doğrula seçeneği var oradan yonlendiriliyorsunuz...
-
Ravage bunu yazdı:
eger postayı sallamsaydın yani mail gelecek sekilde ise epostamı doğrula seçeneği var oradan yonlendiriliyorsunuz...
tekten@iskenderun.com die aldm :S olrmu ? -
yok hacı öle bişey olursa ortalığın a. qorlar
alırım billgates@microsoft.com :D istediğini kekle :D o zaman domain almanın da herhangi bir lüksü kalmıyo. yani kısacası yok :D
-
eğer iskenderun.com adresine mail gelebiliyorsa yani ayıtlı ise veya o sitenin eposta servisi varsa msn sana mail gonderecek ve sen onu cevapladığında doğrulanacak...
örn: benim ravage@tahribat.com diye bir epostam olsun ve ben bunu msn kullanmak istiyorum ben diyorumki eposta doğrula diyorum ve bana mail yolluyor mail.tahribat.com adresine yani kendi adresime ve ben cevaplayarak doğruluyoum...
-
Ravage bunu yazdı:
-----------------------------eğer iskenderun.com adresine mail gelebiliyorsa yani ayıtlı ise veya o sitenin eposta servisi varsa msn sana mail gonderecek ve sen onu cevapladığında doğrulanacak...
örn: benim ravage@tahribat.com diye bir epostam olsun ve ben bunu msn kullanmak istiyorum ben diyorumki eposta doğrula diyorum ve bana mail yolluyor mail.tahribat.com adresine yani kendi adresime ve ben cevaplayarak doğruluyoum...
pek anlamadım ama www.iskenderun.com sitesile bi alakam yok galiba öle bi sitede yok baktm ing.yazılar flan cıkıo olrmu olmazmı yapabilen varmı -
o zaman olmuyor ama ben bi tane almıstım sallam oldu doğrulanamadı demedi arada sapıtıo demiyor...