E-Posta Sorunu?(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet müridler kafayı yicem en sonunda...  budu12@hotmail.com adresini kullanıyorum yıllardır ve ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum..

mail adresim kendi kendine aşağıda yazan yazıyı msn listemdeki herkese gönderiyor...ve ek olarak bir dosyasıda var...

Dear friend,
    We are OEM(Original Equipment Manufacture)who mainly produce electrical product, such as digital cameras, mobile, LCD TV, Laptops Notebooks, Digital Video, Mp4, GPS, and so on. We can offer you both high quality products and competitive price .All items we list on this website are brand new and original with sealed box. And come with official warranty of at least one year.
    Need your advise and your further inquire about our product will be highly appreciated and replied promptly. Thanks for your time.
    Purchase products immediately from our convenient online store. You can tkae much benefit form us by shopping
    Website:   
    http://www.ele-org.com
    Customer service manager:  Ge
    MSN:     
    ele-org@hotmail.com

son olarak excalibur'a göndermiş :D msn adresim sürekli login olduğum 2 siteden başka biyerde kayıtlı değil(tahribat.com ve karikaturize.com)

msn adresimi hiç bir zaman aptal saptal sitelerde kullanmadım...-msn adresi ve şifre isteyen siteler(kim engellemim muhabbeti falan)-

bu beladan nasıl kurtulabilirim :S acil yardımlarınızı bekliyorum

şimdiden teşekkürler efem :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Hacım feysbukta da var senin msn. Buna da dikkat et, profilin herkese açık mı?. Hayırdır ne iş, komprador patronlardan emperyalist ürünler mi alıyorsun. La Esat sen de kendini kaptırdın şu kapitalist furyaya. Örgütle görüşüp infazını isteyecem :P

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hacım feysbukta da var senin msn. Buna da dikkat et, profilin herkese açık mı?. Hayırdır ne iş, komprador patronlardan emperyalist ürünler mi alıyorsun. La Esat sen de kendini kaptırdın şu kapitalist furyaya. Örgütle görüşüp infazını isteyecem :P
    -----------------------------
    abi feysbukda yok msn adresim :D orda başka msn adresi verdim hiç açmadgım bi adres...zaten 2 tane adresim var :D birini hiç kullanmadıgım için önemsiz yerlere o msn adresimi veriyorum...

infazımı istemene gerek yok yani aga :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    şifreni bi değiştir belki düzelir ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

değiştirdim bakalım..umarım işe yarar sağolasın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

panda nın online taramasını yap.Kayıt defterinde ki bişeyin yüzünden oluyodu. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek
    Virüs olma ihtimalide var mesela sen msn açınca otomatik olarak aktif olur ve msn listendekilere gidebilir.

Nebula
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    adam gibi bi mail kullan mesela gmail :)

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 13468 Toplam Mesaj: 8