E-Postadaki Mesajlar
-
Arkadaşlar mail kutumda yaklaşık 8-9 bin tane mail var hepsini tek bir işlem ile silme şansım var mı ? ?
-
hangi mail server ı kullanıyorsun ? kendi sitene ait mi yoksa yahoo gmail outlook felan mı ?
-
sezginari bunu yazdı
hangi mail server ı kullanıyorsun ? kendi sitene ait mi yoksa yahoo gmail outlook felan mı ?
outlook
-
yok mudur bir bilen gören ?
-
nrddnshn bunu yazdısezginari bunu yazdı
outlook
hotmail.com dan yada outlook.com dan mail adresine giriş yap yukarıda ki hepsini seç seçeneğinde olması lazımdı diye hatırlıyorum. Bütün gelen kutusunu temizliyor
-
sezginari bunu yazdınrddnshn bunu yazdısezginari bunu yazdı
outlook
hotmail.com dan yada outlook.com dan mail adresine giriş yap yukarıda ki hepsini seç seçeneğinde olması lazımdı diye hatırlıyorum. Bütün gelen kutusunu temizliyor
onu denedım sadece o sayfadakileri temizliyor bi 30-40 tane filan sonra diğer sayfa diğer sayfa 7bin mesaj bitmez ki öyle :d başk yolu yok heralde facebook ve twitter dan mail alma seçeneğini kapatma şansım var mı peki ?
-
nrddnshn bunu yazdısezginari bunu yazdınrddnshn bunu yazdısezginari bunu yazdı
outlook
onu denedım sadece o sayfadakileri temizliyor bi 30-40 tane filan sonra diğer sayfa diğer sayfa 7bin mesaj bitmez ki öyle :d başk yolu yok heralde facebook ve twitter dan mail alma seçeneğini kapatma şansım var mı peki ?
varmış buldum :d neyse eyvallah hocam sanada
-
makro kurup sildirsen basinda durmazsin en azindan :D