E-Postadaki Mesajlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek

Arkadaşlar mail kutumda yaklaşık 8-9 bin tane mail var hepsini tek bir işlem ile silme şansım var mı ? ? 

Zayıfa acımak doğaya ihanettir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

hangi mail server ı kullanıyorsun ? kendi sitene ait mi yoksa yahoo gmail outlook felan mı ?

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

hangi mail server ı kullanıyorsun ? kendi sitene ait mi yoksa yahoo gmail outlook felan mı ?

outlook

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek

yok mudur bir bilen gören ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    nrddnshn bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

outlook

hotmail.com dan yada outlook.com dan mail adresine giriş yap yukarıda ki hepsini seç seçeneğinde olması lazımdı diye hatırlıyorum. Bütün gelen kutusunu temizliyor

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı
    nrddnshn bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

outlook

hotmail.com dan yada outlook.com dan mail adresine giriş yap yukarıda ki hepsini seç seçeneğinde olması lazımdı diye hatırlıyorum. Bütün gelen kutusunu temizliyor

onu denedım sadece o sayfadakileri temizliyor bi 30-40 tane filan sonra diğer sayfa diğer sayfa 7bin mesaj bitmez ki öyle :d başk yolu yok heralde facebook ve twitter dan mail alma seçeneğini kapatma şansım var mı peki ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek
    nrddnshn bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı
    nrddnshn bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

outlook

onu denedım sadece o sayfadakileri temizliyor bi 30-40 tane filan sonra diğer sayfa diğer sayfa 7bin mesaj bitmez ki öyle :d başk yolu yok heralde facebook ve twitter dan mail alma seçeneğini kapatma şansım var mı peki ? 

varmış buldum :d neyse eyvallah hocam sanada

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walwo
    walwo's avatar
    Erkek

makro kurup sildirsen basinda durmazsin en azindan :D

Arkadaşa bakıp çıkıcam :|
Toplam Hit: 697 Toplam Mesaj: 8