E-Postanızı Tek Bir Yerden Yönetme
-
Windows Live Hotmail'i Gmail, AOL Mail ve Yahoo! Mail gibi birden fazla e-posta hesabına erişecek şekilde ayarlayın. Ardından doğrudan Hotmail'de, tüm bu hesaplardan e‑posta gönderebilir ve alabilir, daha az zamanda daha çok iş yapabilirsiniz
http://res1.explore.live.com/resbox/tr/Live Explore/Main/7/4/748e64d1-ae57-460b-9c47-0a37ff003ecf/748e64d1-ae57-460b-9c47-0a37ff003ecf.wmv
Adım 1: E-posta hesabı ekleme
Sol bölmede, Gelen kutusu'nun yanında, Araçlar simgesini
tıklatın ve sonra Diğer hesaptan e-posta al'ı tıklatın. (Hotmail'in e-postaya erişebilmesi için diğer hesapta POP erişimi açılmalıdır. Bazı e-posta hizmetleri varsayılan olarak kapatılmıştır, bu yüzden bu ayarları kontrol edin.)Adım 2: Hesap bilgilerinizi girme
E-posta hesabı ekle'yi tıklatın, eklemek istediğiniz hesabın e-posta adresini ve parolasını yazın ve sonra ekranınızdaki yönergeleri uygulayın.
Adım 3: Klasörleri ve simgeleri seçme
Bu hesaba ait e‑postanın gitmesini istediğiniz klasörü seçin. Bu hesaba ait postayı belirtmek için renkli bir simge de seçebilirsiniz. Bitirdiğinizde Kaydet'i tıklatın.

Not
Birden fazla Hotmail hesabınız varsa, yeniden oturum açmaksızın hesaplarınız arasında kolayca geçiş yapmak için Windows Live ID'lerinizi bağlayabilirsiniz. Hesabınızda oturum açın ve Diğer seçenekler altında Bağlantılı ID'ler'i tıklatıp, ekrandaki yönergeleri uygulayın.
Hotmail ile tüm e-posta hesaplarınızı tek bir yerden yönetin.
-
herkese lazım olabilitesi yüksek bi paylaşım... bence :)
-
Gerçekten işe yarar bi bilgi ancak aşağıda yazan kısmı yapamadım
Not
Birden fazla Hotmail hesabınız varsa, yeniden oturum açmaksızın hesaplarınız arasında kolayca geçiş yapmak için Windows Live ID'lerinizi bağlayabilirsiniz. Hesabınızda oturum açın ve Diğer seçenekler altında Bağlantılı ID'ler'i tıklatıp, ekrandaki yönergeleri uygulayın.
Diğer seçenekler dediği yer nerde. Windows live id leri bağladım ama onlara nasıl geçiş yapacağımı bulamadım.
-
Bütün e-posta adreslerimizi bağladığımız ana e-posta adresi hacklendiği vakit şemsiyenin açılma durumu var mı?
-
Mozilla Thunderbird candır