E-Sim Securada Oynayan Mürit Var Mı?
-
müritler hesabım varmış dedim buna başlayım var mıdır oynayan yardımcı olabilecek?
-
önceki konuyu yanlış anladı adminler sildi adminler ben e-simde tahribat adına grup cart curt kurma peşinde değilim sadece babyboom amacım zaten tahribat adına bişi yapacak durumda değilim oyunda neyse şuan tosun/esconda/korayozrak müritler başlamış durumda
ref link yasakmış isteyen olursa pm atarım adresimi başlıycak olanlar dilerse benim ref linkimden başlayabilirler(bana 2 gold gelcek 7 level olduğunuzda) tabi istemezseniz: http://secura.e-sim.org/index.html
şimdi 3.mesajda oyundan genel olarak bahsedecem.
milletvekili oldum şuan yeni gelenlere pek yardımda bulunamıyoruz ama savaşlarımız falan var onlar bitince yenilere tam destek sağlanacaktır özellikle ben baskı yapcam bu konuda şuan stürkiye'nin bölgeleri kurtarılmış durumda fakat israil 2 cepheden saldırıyor o yüzden acilen yenilere ihtiyacımız var
yenisiniz diye kimse ezemez sizi çünkü yeni str sistemi geldi yaklaşık 1 ayda 1500str yaklaşık 3 ayda 2250str kasabileceksiniz(ben 180 gündür oynuyorum şuan str 1361)
başlıyacak ya da başlamış olanlar bana oyundan ya da buradan pm atmalarını rica ediyorum
baştada söyledim şimdide söylüyorum adminler ben burada tahribat müritlerini oyuna davet ediyorum kimseyi zorla gel demiiyorum oyunda tahribat adına hiçbir iz yok 4.kurala uymayacak bişi yok yani umarım bunuda silmezsiniz ref linkte koymadım isteyenlere pmden atarım diyorum
başlıyacaklar 3.mesajı takip etsin ve bana ulaşsın
mettoman tarafından 26/Şub/13 19:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Burada oyunu öğrenmen ve biran önce kavraman için bilgiler vereceğim, oyunu anlatacağım.
mettoman tarafından 26/Şub/13 19:09 tarihinde düzenlenmiştir
- İlk yapman gereken şey, oyun hakkında daha rahat sorular sormak , bilgi almak,
diğer oyuncular ile iletişime geçebilmek için IRC kanalına gelmek.
irc kanalı: #Secura.TR
- İkinci olarak oyunda günlük yapman gereken 3 temel günlük görev var.

- IRC kanalına girmeyi ve oyunda yapmanız gereken 3 temel görevi öğrendiğinize göre,
burdan itibaren sizlere oyunda lazım olacak diğer bilgileri vermeye başlayacağım.
Elimden geldiğince kısa ve açıklayıcı olarak anlatmaya başlıyorum.
-Unutmayın ki gold oyunun temel para birimidir.
Oyunda yapabileceğimiz ve bilmemiz gereken şeylerden bazılarıda şunlardır;
Gazete açmak;
Gazete sayesinde insanlar ile sosyalleşip iletişim halinde olabilirsiniz.
Etkinlikler düzenleyebilirsiniz. İstatistik tutabilirsiniz. Ve daha bir çok şey.
Askeri birliğe girmek;
Yeni kişiler ile tanışmak aynı zamanda savaşlarda askeri birlik sayesinde
daha fazla vuruş yapabilmek için askeri birlikler vardır.
Bunlar haricinde Ticaret yaparken aşırı derecede işimize yarayan ve kesinlikle
bilmemiz gereken Contrack yapmayıda öğrenmemiz gerekir.
İşte bunlar hakkında ayrıntılı bilgi için sizler için hazırlamış olduğum bu makaleme
bakabilirsiniz ;
Ticaret demişken, oyunun marketinden bir şeyler alıp, satabildiğiniz gibi bunun haricinde
oyunun resmi ticaret kanalı olan #SeTrade kanalındanda oyundaki tüm oyuncular ile hızlı bir
şekilde ticaret yapabilirsiniz.
Strade kanal kuralları ;
- Kanala sadece register olmuş linkler girebilir. Yani ilk önce rizona kayıt olmanız ve
şifrenizi girerek bağlanmanız gerekmektedir. Bu konuda bilgi sahibi olmak için aşagıda
vereceğim makaleyi okuyabilirsiniz.
- SeTrade kanalında sadece 5 dakikada bir yazı yazabilirsiniz. Eğer üstüste yazarsanız ilk
seferde kick, ikinci seferde ban yersiniz.
- Ve son olarak kanalda ingilizce konuşmanız gerekmekte. Öyle çok iyi ingilizceye gerek yok.
Buy, sell, how much, how many, discount, cheap, expensive gibi kelimeler işinize yarar.
Ticareti yaparken ya ucuza mal alıp, bir başkasına pahalıya satarak kar yapacaksınız.
Yada gold biriktirerek kendinize bir şirket açacaksınız. İşte şirket açmak konusunda,
nelere dikkat etmeniz gerektiği, nasıl açacagınız, en ucuza nasıl şirket açarsınız ?
Bu soruların cevabı için vereceğim bu linkteki makaleyi okuyun.
Ve son olarak milletvekilliği, parti başkanlığı ile başkanlık seçimleri hakkında kısa
bilgiler vereceğim;
Milletvekili - Kongre Seçimi
- Her kongre en fazla 20 milletvekili içerebilir.
- Sadece en büyük 5 partinin adayları seçimlerde yarışabilir.
(Partilerin büyüklüğü, toplam üye sayısına göre belirlenir)
- Seçim sonuçları, seçim sırasında gizlenir.
- Yalnızca ilk 20 sırada seçilen adaylar milletvekili olabilir.
- Her ayın 19-23. günleri arasında vatandaşlar, adaylıklarını koyabilirler.(Adaylık ücretsizdir)
- Her ayın 24'sinde parti liderleri, listelerini seçerler.
- Ayın 25'ünde seçim gerçekleşir.
Başkanlık Seçimleri
- Her ayın 2-4'ü vatandaşlar adaylıklarını koyabilir. (Adaylık ücreti 10 altın)
- Her ayın 5'inde seçim yapılır.
- En çok oyu alan aday başkan olur.
- Vatandaşlar yalnız kendi ülkelerinde aday olabilir.
Parti Lideri Seçimleri
- Her ayın 12-14'ü vatandaşlar parti liderlikleri için adaylıklarını koyabilirler. (Adaylık koymanın ücreti 2 Golddur.)
- Her ayın 15'i seçimler yapılır. -
up olsun