E-Sosyal.Net
-
Yaklaşık 5 senedir üyesi oldugum ve takip ettigim bu sitede reklam olurmu die biraz çekinerek açıyorum bu konuyu ama maziye dayanarakta, ee o kadarda hakkımız olsun diyorum.
Yeni projemiz; e-sosyal.net (beta) hayırlı olsun...
(Eksik açık, edik güdük varsa fazla kurcalamadan pm pls)
-
Slogan biraz cigicigi`yi çağrıştırdı. :)
Site hakkında biraz bilgi verirsen iyi olur gibi, arkadaşlık sitesimi, içeriği nedir? Ben internetde yaşıyorum ama, içeriye girmeden önce biraz bilgi alayım dedim. :)
-
Hayirli olsun.
Web siteni henüz inceleme firsatim olmadi ama su an diyebilecegim tek sey, domain.
iyi domain adresi almissin. Sitenide diger sitelerin klasik özellikleri haricinde farkli seyler ile donatirsan iyi bir yolda ilerleyebilirsin bence. -
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Slogan biraz cigicigi`yi çağrıştırdı. :)
Site hakkında biraz bilgi verirsen iyi olur gibi, arkadaşlık sitesimi, içeriği nedir? Ben internetde yaşıyorum ama, içeriye girmeden önce biraz bilgi alayım dedim. :)
-----------------------------aslında, domainden yola çıkılarak yapılmış bir slogan bu, tabi bir çeşit arkadaşlık demek istemiyorum ama sosyal ağ olmasını planlıyoruz. Yani sadece conversli, bol rimelli sosyal tikkylerin ve emoların deilde. Aklı başında eglenceli bilgisayardan internetten anlayan insanların, blog, forum,albüm..etc gibi özelliklerle bir araya geldigi hoş vakit geçirdiği kaliteli bir yer olsun isityoruz. Yavaş yavaş kodlanıp ekleniyor zaten tüm bölümler. Şu an aklımızda olan bir oyun modülü olayı var.
Texas hold-em ve okey gibi...
-
facebook>hocam>e-sosyal gibi olmuş sanki
-
bende aydın arkadaşımıza hocamla aynı tasarımı kullandıklarını belirtmiştim:| çeşitlik multi aktivitelere yer verilirse sitede iyi yerlere geleceği kanısındayım.yanlız emolardan kaçış yok hocam gördüğün gibi:=) Loise_oO
-
proje guzel hayirli olsun
ordaki bayanlarin % kac i cakma
-
tasarım müthiş, domain orjinal, bi sistem asp onu sevmedim:)) yok yok gayet güzel hayırlı ugurlu olsun hocam..
aynı şeyi oturup yapmaktaki gücü kendimde bulamadım oturdum script editledm kaç zamandır uğraş vermişsin ellerine saglık ve guzel olmuş:)
yalnız hocam kısıtlı bi alana hitap etseydin bence belirli bir çevre icin kursaydın bunu daha güzel olabilirdi, 2yuz.com gibi bilmemne gibi bi sosyal ag bu zamanlarda daha iyi işler yapar diğer türlü zaten dünya devleri çok var, ürkütücü bir cesaret bana göre bunu yapmak, ayrıca bi saydırsana kodları kaç satır var yav merak ettim ? :))
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
bende aydın arkadaşımıza hocamla aynı tasarımı kullandıklarını belirtmiştim:| çeşitlik multi aktivitelere yer verilirse sitede iyi yerlere geleceği kanısındayım.yanlız emolardan kaçış yok hocam gördüğün gibi:=) Loise_oO
-----------------------------Valla daha eleme yapıcak kadar büyümedigi için temizlik safhasına geçmedik ama, Underzeroya itafen söliyebilirim fake üye, bot etc. "0" zaten amaç, reklam, paralı uyelik vs deil.
Bir hafta içinde 3 bölüm daha aktif edilecek. Video ve Müzik Convert'i. Yükle ve Paylaş olayı. İnsanlar kendi videolarınıda, müziklerini ekleyecekler.