folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E-Ticaret İçin Fikir

E-Ticaret İçin Fikir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Arkadaşlar,

E-Ticarette sizce süreklis satışı yapılabilecek, temini kolay ve ulaştırmasında sorun yaşatmayacak ne tür ürün ve ürünler satılabilir ?
    Aklınıza en çok yatan satılacak ürün nedir daha doğrusu ?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

u-kash :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:
    -----------------------------

nedir o :/

Edit : Ön ödemeli kartmış. Baya bir geçerliliği var gibi, 19 ülkede ve 12.000 noktada geçerli diyor açıklamasında. Peki bu işin detayı nedir hocam ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Agreesive
    Agreesive's avatar
    Erkek

Lakitist denen alet :) türk erkeğine en yaraşlı mucize buluş şişme bebek :) satılır kardeşim..:)

Dostu Çok Olanın Kervanı Kesilmez.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Agreesive
    Agreesive's avatar
    Erkek

Sexshop ürünleri internetten satışda çok istenen şeylerden biridir..tercih sebebi satılan yerlerden direk alamamalarıdır insanların utanma çekinme vs...özellikle bayanlar bu ürünleri internetten satın almayı tercih edebilirler benim görüşüme göre bence iş yapar ...

Dostu Çok Olanın Kervanı Kesilmez.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

nedir o :/

Edit : Ön ödemeli kartmış. Baya bir geçerliliği var gibi, 19 ülkede ve 12.000 noktada geçerli diyor açıklamasında. Peki bu işin detayı nedir hocam ?

hocam özellikle kumar sitelerinde para aktarımını sağlayan yeni sistem.kredi kartı yerine kullanılıyor.ad soyad vs. gerekmiyor,bir nevi kontör yani.yabancı sitelerden fln alışverişte yapabiliyorsun.tane hesabından küçük paralar kazanılıyor ancak sürümden çok paralar kazanman mümkün eğer çok online olabilirsen ve googleda üst sıraya çıkabilirsen..bende çok bilgiye sahip değilim gerçi ama iyi para var diye tahmin ediyorum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Fikirler güzel ve mantıklı. Bu tip ürünler cidden internet üzerinden gerek sanal gerekse reel ihtiyaçlara hitap ediyor.
    Başka önerileri olan ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

hoca nike adidas vs. bunların böle gerçekleri oluyor ihracat fazlası biz bursadayız burda biesseci denen bi olay var ihracat fazlası ufak defolu nike ürünlerini alabiliyoruz yarı fiyatına cokta sağlamları oluyor fabrikasında satış yeri var ordan temin edebiliyoruz. Sizin oralardada böle bir imkanın varsa bizim arkadaş en az haftada 10 tane satabiliyor artı kredi kartına taksitle alıyor fabrikadan temiz iş. böyle bişey bulabiliyorsan olabilir ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Agreesive bunu yazdı:

Sexshop ürünleri internetten satışda çok istenen şeylerden biridir..tercih sebebi satılan yerlerden direk alamamalarıdır insanların utanma çekinme vs...özellikle bayanlar bu ürünleri internetten satın almayı tercih edebilirler benim görüşüme göre bence iş yapar ...

üsdat bunlarımısatacak şimdi :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 9