folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder E-Ticaret İşine Girmeyi Düşünenler ? Yazılımdan Anlayanlar Baksın..

E-Ticaret İşine Girmeyi Düşünenler ? Yazılımdan Anlayanlar Baksın..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler e-ticaret işine girmeyi dusunun varmı aranızda ortak bı mıktar para koycaz ve kıyafet felan satıcaz ilk basta sıtede ufaktan başlarız şansımızı denerız guzel şeyler koyarsak gıder dıye dusunuyorum.. ciddi ilgilencek kişiler yazsın.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hali hazırda premium satıyorum

www.preturkey.com , paypal ın beni sebepsiz banlaması dışında 1 yıldır gayet iyi geçiniyordum 

4lls.png%20%281275×409%29

Bana sanal pos lazım. Onun içinde şahıs şirketi olmak lazım. Ne yapsam bilemedim. 

Yazılım olarak open cart , bir çok teması bulunuyor özelleştirmek sana kalıyor.

PanxeR tarafından 01/Tem/13 06:12 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

başlangıç için kıyafet iddialı değil mi? yurt dışından ucuz, ilginç, mevsimlik şeyler getirtip internetten satmaya çalış derim ben. r10'daki şu üye tam da anlatmak istediğim işi yapıyor. http://www.r10.net/members/11417-videolarim.html

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

elektronik olarak ciddi ürün destegi saglarim Fiyatlarda gerçekten iyi. 12 13 liradan laptop sarjı laptop soğutmalı stand vs tedarik edebilirim.

Ayni gün kargo. Başımı ağrıttığın dakkika mal gönderirimini keserim baştan diyeyim. Onun haricinde destek saglayabilirim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Çin'den ürün tedarigine ihtiyaciniz olursa bu tedarigi saglayabilirim. (Ürün basina komisyon almak sartiyla)

Kolay gelsin.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ciddi kişiler demişsin ama ciddiyet göremedim mesajında.

sana önerim "ciddi" yapıcaksan ciddi kişilerle çalış. ardından çok sorun yaşarsın yazılım işinde

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

başlangıçta tedarikçi ile çalış

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Önünde 3 tane secenek var aslinda yazilim konusunda.

1. Acik kaynak kodlu yazilimlar. : Opencart gibi. (Bunda uygun tema bulamazsan arayuz tasarimi yaptirabilirsin)

2. Kiralik ya da satilik scriptler : imagaza.net gibi.(Buradan bir paket satin aliyorsun, kiralik degil.Sonra 1 domaine lisansliyorlar)

3. Kendine özel yazilim yaptirabilirsin.

* Yukardakilerin maliyeti 1'den 3'e dogru pahalilasiyor.

Öncelikle hedef kitleni ve hedef ürününü belirlemen gerekiyor.

Eger Türkiye'den alacaksan biraz pahali olacaktir fakat ulasimi hizli olacaktir. (Tek dezavantaji ise ürün cesitliligin kisitli olacak malesef)

Onun haricinde yurtdisindan, amerika, cin, japonya, kore vs tedarik edebilirsin. (Tedarik süresi uzun olacagindan önce siparis alip, sonra satin alma yapabilirsin. Bu durumda stoksuz calisacagindan risk az olmus olur. Tabi ki satacagin ürünü de iyi taniman gerekir. Yoksa iade, degisim cok olur. Türk insanina birsey begendirmek zordur.)

Bunlari dusunurken güzel bir domain ismi de bir kenarda hazir dursun. 

Sorunsuz calisan bir de host firmasi ile tanisman gerekecek. Mesela hozzt.com, kabirhost.net gibi..

Kolay gelsin.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kıyafet işi çok teferruatlıdır , beden renk vs... detaylara çok girmelisin ürünü satarken bunları göz önüne al.

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 9