E-Ticaret İşine Girmeyi Düşünenler ? Yazılımdan Anlayanlar Baksın..
-
beyler e-ticaret işine girmeyi dusunun varmı aranızda ortak bı mıktar para koycaz ve kıyafet felan satıcaz ilk basta sıtede ufaktan başlarız şansımızı denerız guzel şeyler koyarsak gıder dıye dusunuyorum.. ciddi ilgilencek kişiler yazsın.
-
hali hazırda premium satıyorum
www.preturkey.com , paypal ın beni sebepsiz banlaması dışında 1 yıldır gayet iyi geçiniyordum

Bana sanal pos lazım. Onun içinde şahıs şirketi olmak lazım. Ne yapsam bilemedim.
Yazılım olarak open cart , bir çok teması bulunuyor özelleştirmek sana kalıyor.
PanxeR tarafından 01/Tem/13 06:12 tarihinde düzenlenmiştir -
başlangıç için kıyafet iddialı değil mi? yurt dışından ucuz, ilginç, mevsimlik şeyler getirtip internetten satmaya çalış derim ben. r10'daki şu üye tam da anlatmak istediğim işi yapıyor. http://www.r10.net/members/11417-videolarim.html
-
elektronik olarak ciddi ürün destegi saglarim Fiyatlarda gerçekten iyi. 12 13 liradan laptop sarjı laptop soğutmalı stand vs tedarik edebilirim.
Ayni gün kargo. Başımı ağrıttığın dakkika mal gönderirimini keserim baştan diyeyim. Onun haricinde destek saglayabilirim. -
Çin'den ürün tedarigine ihtiyaciniz olursa bu tedarigi saglayabilirim. (Ürün basina komisyon almak sartiyla)
Kolay gelsin.
-
ciddi kişiler demişsin ama ciddiyet göremedim mesajında.
sana önerim "ciddi" yapıcaksan ciddi kişilerle çalış. ardından çok sorun yaşarsın yazılım işinde
-
başlangıçta tedarikçi ile çalış
-
Önünde 3 tane secenek var aslinda yazilim konusunda.
1. Acik kaynak kodlu yazilimlar. : Opencart gibi. (Bunda uygun tema bulamazsan arayuz tasarimi yaptirabilirsin)
2. Kiralik ya da satilik scriptler : imagaza.net gibi.(Buradan bir paket satin aliyorsun, kiralik degil.Sonra 1 domaine lisansliyorlar)
3. Kendine özel yazilim yaptirabilirsin.
* Yukardakilerin maliyeti 1'den 3'e dogru pahalilasiyor.
Öncelikle hedef kitleni ve hedef ürününü belirlemen gerekiyor.
Eger Türkiye'den alacaksan biraz pahali olacaktir fakat ulasimi hizli olacaktir. (Tek dezavantaji ise ürün cesitliligin kisitli olacak malesef)
Onun haricinde yurtdisindan, amerika, cin, japonya, kore vs tedarik edebilirsin. (Tedarik süresi uzun olacagindan önce siparis alip, sonra satin alma yapabilirsin. Bu durumda stoksuz calisacagindan risk az olmus olur. Tabi ki satacagin ürünü de iyi taniman gerekir. Yoksa iade, degisim cok olur. Türk insanina birsey begendirmek zordur.)
Bunlari dusunurken güzel bir domain ismi de bir kenarda hazir dursun.
Sorunsuz calisan bir de host firmasi ile tanisman gerekecek. Mesela hozzt.com, kabirhost.net gibi..
Kolay gelsin.
-
kıyafet işi çok teferruatlıdır , beden renk vs... detaylara çok girmelisin ürünü satarken bunları göz önüne al.