E-Ticaret Kargo ?
-
E-ticaret'e adım atmak istiyorum. Tek sorun kargo, ürünlere yeterli indirimi yaptığım taktirde düşündüğüm gibi olursa, bu işin bana hiç bir kârı olmayacak. Büyük şirketler ve ya aranızda bu işi yapan var ise bu kargoyu kârlı olabilecek şekilde nasıl ayarlamamız gerekiyor ? Kitapyurdu.Com gibi siteler nasıl hallediyor ?
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------E-ticaret'e adım atmak istiyorum. Tek sorun kargo, ürünlere yeterli indirimi yaptığım taktirde düşündüğüm gibi olursa, bu işin bana hiç bir kârı olmayacak. Büyük şirketler ve ya aranızda bu işi yapan var ise bu kargoyu kârlı olabilecek şekilde nasıl ayarlamamız gerekiyor ? Kitapyurdu.Com gibi siteler nasıl hallediyor ?
-----------------------------Dostum çalıştığın kargo şirketiyle anlaşma yapıyorsun.
-
Hiç bir bilgim olmadığından ne yapmam gerektiğini ve ne konuşmam gerektiğini bilmiyorum, asgari fiyatlar ne olur, piyasadaki ortalama fiyatlar nedir ?
-
senin ticaret hacmine bağlı.. belli bi oran vermezsen anlaşmazlar senle, benim yıllık bukadar ticaret hacmim var diyeceksin ona göre görüşeceksin.. adam yılda kaç tane senin kargonu taşıyacak aşağı yukarı bilmeli.. sana fiyat vermesi için.
-
Firmamısın vergi levhan var mı ? Yoksa anlama filan yapmazlar.Anlaşma yapmak istiyorum dersin once vergi levhanı getir derler.Hatta sahıs adına yolladıgın ticari kargodan bıle ceza yersın malıye tarafından