folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E Ticaret Portallarında Komisyon?

E Ticaret Portallarında Komisyon?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçelerde sanırım sahibinden'e bir 2.el ilanı verelim dedik . Sözleşmelde baktım günlük ilan kirası vs vs bir de %10 gibi bir satış  komisyonu yazıyordu .. Bu sitelerde iş yapan arkadaşlar gerçekten bu paraları ödüyor musunuz? 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Arkadaşlar geçelerde sanırım sahibinden'e bir 2.el ilanı verelim dedik . Sözleşmelde baktım günlük ilan kirası vs vs bir de %10 gibi bir satış  komisyonu yazıyordu .. Bu sitelerde iş yapan arkadaşlar gerçekten bu paraları ödüyor musunuz? 

Biz sürekli günün fırsatındayız. Çokda memnunuz.

Yüzde 6 ile çalışıyoruz. Taksitli satışlarda Yüzde 10 oluyor.

Firma ismi nakitmarket  saat cüzdan ve cep telefonu alanında sürekli firsattayiz. Bir kaç ürünle.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Yani satışı site üzerinden yaptığımızda mı bu komisyonu ödüyoruz?..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 546 Toplam Mesaj: 3