E Ticaret Scripti Yazabilicek Varmı
-
eylül-ekim gibi bir script yazdırıcam
istenilenler
elinizdeki hazır kodları kakalamaya çalışmassanız sevinirim
birkaç ürünlü bir site olucak sade bir tema istiyorum
sanalpost paypal felan destekliycek
sanalpost başvurusunda bankaların kriter koyduğu şeyler olucak alışveriş sepeti gizlilik tahütü iletişim bölümü vb bir eticaret scriptinde olması gereken standart şeyler zaten
olmasada olur ama olursa süperolur arapça dil seçeneği biraz hayvani oldu galiba ama dediğim gibi olmasada olur
mobil desteği
satış sonrası destek siteyi kurunca saldırtıcam milleti(millet dediğim gene sizsiniz la :) ) ortaya çıkan açıkların kapatılması arayınca cevapverilmesi felan
ilgilenenler
nekadar zamanda tamamlıya bileceklerini ve nekadar istediklerini özelden yazabilirler dediğim gibi eylül-ekim gibi yazdırıcam çünkü yazılı bir anlaşma yapmak istiyorum iki tarafta mağdur olmasın onun için yazıcak kişinin şehrine gitmem lazım oda anca eylülekim gibi ozaman müsağit olucak olan arkadaşlar yazsın bide son olarak beni r10a yönlendirecek fiyatlar çekmesseniz sevinirim
-
opencart kur gec . sıfırdan etıcaret yazılımı yazdıracagım dıyorsun r10 a konu acmak zorunda kalmayım dıyorsun r10dan dahada olucu olacagım dıyorsun .
opencart kuracaksın gececeksın kürtçe dil seçeği bile olur sen istedikten sonra
-
hipokondriyak bunu yazdı
opencart kur gec . sıfırdan etıcaret yazılımı yazdıracagım dıyorsun r10 a konu acmak zorunda kalmayım dıyorsun r10dan dahada olucu olacagım dıyorsun .
opencart kuracaksın gececeksın kürtçe dil seçeği bile olur sen istedikten sonra
r10'daki script yazan elemanlar gelende müşteriyi sikme prensibini benimsediği için baya bir tuzlu oluyor :D
-
baştan yaz diyoasn min 10 bin + özel istekler
yok ucuz yollu diyosan arkadaşın dediği gibi open kart kurgeç sanal pos paypal için eklenti yazarız
-
open ı bosver presta kur desteklerı esırgemem