folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder E Ticaret Scripti Yazabilicek Varmı

E Ticaret Scripti Yazabilicek Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eylül-ekim gibi bir script yazdırıcam

istenilenler

elinizdeki hazır kodları kakalamaya çalışmassanız sevinirim

birkaç ürünlü bir site olucak sade bir tema istiyorum

sanalpost paypal felan destekliycek

sanalpost başvurusunda bankaların kriter koyduğu şeyler olucak alışveriş sepeti gizlilik tahütü iletişim bölümü vb bir eticaret scriptinde olması gereken standart şeyler zaten

olmasada olur ama olursa süperolur arapça dil seçeneği biraz hayvani oldu galiba ama dediğim gibi olmasada olur

mobil desteği

satış sonrası destek siteyi kurunca saldırtıcam milleti(millet dediğim gene sizsiniz la :)  ) ortaya çıkan açıkların kapatılması arayınca cevapverilmesi felan

ilgilenenler

nekadar zamanda tamamlıya bileceklerini ve nekadar istediklerini özelden yazabilirler dediğim gibi eylül-ekim gibi yazdırıcam çünkü yazılı bir anlaşma yapmak istiyorum iki tarafta mağdur olmasın onun için yazıcak kişinin şehrine gitmem lazım oda anca eylülekim gibi ozaman müsağit olucak olan arkadaşlar yazsın bide son olarak beni r10a yönlendirecek fiyatlar çekmesseniz sevinirim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

opencart kur gec . sıfırdan etıcaret yazılımı yazdıracagım dıyorsun r10 a konu acmak zorunda kalmayım dıyorsun r10dan dahada olucu olacagım dıyorsun . 

opencart kuracaksın gececeksın kürtçe dil seçeği bile olur sen istedikten sonra 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

opencart kur gec . sıfırdan etıcaret yazılımı yazdıracagım dıyorsun r10 a konu acmak zorunda kalmayım dıyorsun r10dan dahada olucu olacagım dıyorsun . 

opencart kuracaksın gececeksın kürtçe dil seçeği bile olur sen istedikten sonra 

r10'daki script yazan elemanlar gelende müşteriyi sikme prensibini benimsediği için baya bir tuzlu oluyor :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

baştan yaz diyoasn min 10 bin + özel istekler 

yok ucuz yollu diyosan arkadaşın dediği gibi open kart kurgeç sanal pos paypal için eklenti yazarız 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

open ı bosver presta kur desteklerı esırgemem

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 707 Toplam Mesaj: 5