folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder E-Ticaret Scriptleri Ve Önerileriniz

E-Ticaret Scriptleri Ve Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Merhabalar

e-ticaret sistemlerinde fikirleriniz nelerdir? ne kullanılmalı hangi php cms sistem daha iyidir. kullanımı basit ve her yönden desteği teması uygundur.

prestashop, oscommerce ve wordpress var. önelerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir. ne yapmalı nasıl yapmalı.

burdaki tecrübeleri büyüklerimizin önerilirini ve tavsiye ettikleri şeyleri öğrenmek isterim

saygılar sevgiler.

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ücretsiz scriptlerin hiç biri ile eticaret yapilmaz Ben çok yaptim zamaninda opencart ile artik alan farkli bi boyuta kaydi. Eger gerçekten eticaret yapacagim diyorsun yok küçük çapli sipariş geldikce diyorsan opencart dan sasmayasin . Geliştiricileri çok fazla dünyanin her yerinden geliştiren oldugu gibi istedigin kadar da eklenti dosya vs bulabiliyorsun. Tasarim gibi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

opencart kullan. Wordpress esasen blog scriptidir tamam portal olabilir belki ama bi e-ticaret sitesi olmaz olsada yeterli gelmez. Oscommerce çok hantal bir sistem bu yüzden aralarında opencart en iyisi gibi duruyor. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

şuan dediğiniz gibi openCart ile bir deneme sürüşüne çıkayım. inceleyeceğim bu sistemi.

peki bu sistemin lisans olayı ve güvenlik zafiyetleri nelerdir ? opencartı geliştirmeye kalksak sıkıntı olurmu ?

ileride sıkıntılar oluştururmu ?

kafkavari tarafından 29/May/13 15:06 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

pro ticaret türk yapımı asp.net 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

opencart iyidir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

modüllerden getiriyorlar iyi bir script parasını, üstelik oturup adam akıllı bir tema yapmakda lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

modüllerden getiriyorlar iyi bir script parasını, üstelik oturup adam akıllı bir tema yapmakda lazım.

tema yapmak kolayda. asp.net işi bozuyor. php sistemler lazım

bknz : http://wmaraci.com/forum/548383-mesaj61.html

kafkavari tarafından 29/May/13 16:07 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

bu .net li olanı hiç incelemedim ama .net ile yazılıp bunu ücretsiz dağıtınca biraz kıllandım açıkcası kullanan varmı acep bunu .

mesela googling http://www.proticaret.org/default.aspx ve proticaret.net

ikisi aynı firma birisi paketlendirip satıyor diğeri beleşe dağıtıyor nasıl bir iş anlamış değilim daha önce kullanan varsa bir detaylı bilgi verebilirmi acep?

Modüller çok pahalı bunu söylememin nedeni size dosyaları indirip kendi hostunuza kurmanıza izin veriyorlar ama core dosyaları yok. Nasıl geliştiricez bunu.

Sistem benim anladığım şu şekilde işliyor. Sistemi indiriyorsun kendi template ini yapmana entegre etmene izin veriyor. Ama geliştirmeyi bunlar yapıyor. Yani açık kaynak kodlu değil. Gördüğüm kadarı ile (indirip kurmadım henüz ama) kurulumu, kullanımı baya kolay eğer iyi tasarımcınız var ise bu sistem yukarıdaki bütün olumsuzluklara rağmen vede türk yapımı olması itibari ile gayetde uygun.

Daha detaylı inceleyip dönüş yapıcam.

Senin soruna cevaben üstad.

php istiyorsan vede geliştirmek istiyorsan sistemi, şuanda piyasadaki en iyi çözüm opencart . Aynen wp ye nasıl tema hazırlıyorsan opencart da aynı mantıkla çalışıyor.

Arkadaşların bahsettiği gibi çok ürün girdiğinde yavaşlama gibi bir sorun yaşamadım ben hiç. Mutlaka official sitesine üye olup ordanda her türlü geliştirme güvenlik ile ilgilide detaylı bilgilere ulaşabilirsin.

Birde magento var o çok daha kapsamlı vede aynı orantıda hantal bir yapı ama profesyonel değilde orta ölçekli bir çözüm istiyorsan opencart en iyi seçenek gibi duruyor.

Toplam Hit: 943 Toplam Mesaj: 9