E-Ticaret Sistemi Tavsiye Gerek.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2010
    Erkek

    Hocalar merhabalar.

    Malum olaylardan ötürü ticari olarak tüm şirketler yara almış durumda.

    Bünyesinde çalışmakta olduğum şirkette bu sebeplerden dolayı e-ticarette de faaliyet göstermek istiyor. (Faaliyet alanımız bebek-çocuk giyim ve tekstil ürünleri)

    Acele ile karar veriyorlar bir an önce yapılmasını istiyorlar. Şahsen ben sürecin uzun olacağını düşünüyorum.

    Sonuca gelecek olursam. Bu talep dün bana geldi pazartesi günü yönetime sunum hazırlamam gerekiyor. Elbette ön çalışmayı yaptım, fiyat araştırmaları, kullanıcı yorumları, şirketlerle görüşmeler vs... (2 günlük çalışma ile doğru sonuçlara ne kadar ulaşılabilir bu da muamma)

    Ancak eminim bu sistemlerde  şu an ön göremediğimiz sorunlar çıkacaktır. Bu süreçleri tecrübe etmiş müridler var ise tavsiyelerini duymak beni mutlu eder. Yalnızca e-ticaret sistemleri değil de, her türlü yönetimsel tavsiye ve bilgi de önemli.

    Araştırdığım sistemler: T-soft, ticimax, ideasoft, e-ticaretport.

    Her türlü tavsiye ve bilgiye açığım.

    E-ticarete girmek isteyen müridler için de belki bir rehber niteliğinde konu olur.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    öncelikle kaç ürününüz var, sektör nedir, ne kadar trafik bekliyorsunuz , muhasebe vs entegrasyonuna ihtiyacınız var mı gibi bilgiler lazım öneri vermek için. ama çok küçük değilseniz eğer shopify kullanmanızı öneririm. eğer çok küçükseniz de woocommerce kullanabilirsiniz (wordpress.com dan aylık 130 liraya falan managed woocommerce alabilirsiniz).

    shopify dan başkası yalan. verdiğin örneklerin hepsi yarrak gibi afedersin. en ufak geliştirmeden bi ton para isterler, parasını verdiğin o ufak geliştirmeyi aylarca yapmazlar süründürürler vs vs. panelleri zaten 1071 malazgirt zaferi zamanından kalma.

    shopify da kendin istediğin gibi geliştirebilir değiştirebilirsin. geliştirici bulmak istersen shopify jobs ta iş açarsın insanlar teklif verir, biraz yazılım bilgin varsa dokümantasyonu vs çok kolay zaten. çalıştığım işyerinde (dijital reklam ajansıyız) bilgisayar bilgisi word excel seviyesinde olan kız 2-3 aydır shopify la uğraşıyo, tema düzenlemeye falan başladı. store un da zibilyon tane app var. tek sıkıntısı türkiyede sadece iyzico ve garantipay ile çalışıyor. finansçınızla bi konuşun öncesinde.

    bunun dışında eticarete girecekseniz önce reklam kısmını düşünün, reklamları siz mi yöneteceksiniz, bunu yapabilecek bir ekibiniz var mı. yoksa düzgün bir ajans bulun kendinize, tercihen ajansın eticaret altyapısıyla ilgilenecek bir ekibi de olsun. ufak tefek geliştirmeler için üçüncü şahıslardan bişeyler beklemezsiniz böylece. 

     


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2010
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

    öncelikle kaç ürününüz var, sektör nedir, ne kadar trafik bekliyorsunuz , muhasebe vs entegrasyonuna ihtiyacınız var mı gibi bilgiler lazım öneri vermek için. eğer çok küçükseniz 

     

    *Varyantları ile birlikte 2000 civarı ürün mevcut.

    *Sektör Bebek giyim, tekstil.

    *Entegrasyon ihtiyacı var evet, Nebim ile.

    *Normal sezon ve normal piyasa şartlarında yaklaşık haftalık 100.000 adet toptan satış yapılıyor. Sektörel olarak orta ölçekte diyebiliriz hocam firmaya.

     

    Biocyte tarafından 28/Mar/20 18:56 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    t-soft kalındır ama iyidir hocam , bende e-ticarete atılmayı düşünüyorum n11,hepsiburada,gitti gidiyor kedi köpek maması falan bakalım.


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 819 Toplam Mesaj: 4
eticaret ticimax t-soft e-ticaretport ideasoft