E-Ticaret Siteleri Para Kazanıyor Mu?
-
aranızda e-ticaret sitesi olanlar var mı?
günlük nekadar kişi giriyor nekadar kazanıyorlar yazarlarsa site açmak isteyenlere (ben) yardımcı olmuş olurlar :)
-
eğer portföyünü yakalrsan ii kazanıesın çok uzun süre önce sadece parfümeri üzerine olan bir sitemden günlük 2000 liraya kadar bir para akışı sağlamıştım. Elimde olmayan sebeplerden dolayı kapatmak yani dönen çarkı durdurmak zorunda kaldım bu aralar tekrar düşünmekteyim eğer eski bağlantıları tekrar yakalayabilirsem...
-
ben bahçe mobilyaları ve ofis mobilyaları satcam, kargo anlaşmalarımız da var,, seo olaylarını da çakıyorum
ama site sayısı çok herkez açmış artık
-
Hoca bizde dekoratif adına herşey mevcut (bizim imalatımız) bakmak istersen pmden sitenin adresini verebilirim.
-
bak bunu hep söylerim ve ben gibi sanal alemden para kazanan insanların hepsi söyler harcamadan kazanamazsın yani vereceksin ki alacaksın. Rakiplerin önemli değil eğer işini sağlam yapar ve koçtaş v.b. siteleri sıralamada, kullanımda solda 0 bırakırsan çok iyi kazanırsın...
-
Benim ugrastigim bir site var, ancak amazon.com uzerinden satiyorum satislar orda cok daha basarili. internet sitesini duzenlemem gerekiyor ancak birisinin yardimi gerekicek sanirim.
gida uzerine satiyorum. gourmetsource.net