E-Ticaret Sitesi Hakkında Yardım
-
arkadaşlar merhaba öncelikle..
e-ticaret dersi ödevi için hoca herkes bir tane e satış sitesi kuracak dedi mesela banada mücevher satış ödevi verdi.. gittigidiyor.com gibi birşey yani..
öncelikle sizden script önerisi istiyorum scriptin türkçe olması beni daha da mutlu edecektir.
ayrıca da domain ve host nerden alayım onun içinde öneri istiyorum.. hostu alayım mı yoksa bir yerden mi halledeyim ona daha tam karar veremedim gerçi ama ...
sizin önerilerinize göre yoluma devam edeceğim.. ayrıca site 1 hafta açık kalacak hoca görükten sonra işim kalmayacak yani ne gibi önerileriniz var acaba? şimdiden teşekkür ediyorum :|
-
bence o durumda script için araştır ama domain almana gerek olmayabilir. zira müridlerden birisi sponsor olursa 1 hafta tutar hostunda senin siteyi sonra kaldırır....
gel gelelim script olayına... bilmiyorum hocam çok fazla script var piyasada hatta kimileri eklentilerle wordpress yada drupal yada joomla yı bile e ticaret sitesine çevirebiliyor
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------
bence o durumda script için araştır ama domain almana gerek olmayabilir. zira müridlerden birisi sponsor olursa 1 hafta tutar hostunda senin siteyi sonra kaldırır....
gel gelelim script olayına... bilmiyorum hocam çok fazla script var piyasada hatta kimileri eklentilerle wordpress yada drupal yada joomla yı bile e ticaret sitesine çevirebiliyor
-----------------------------kim bunlar hocam ID verde bi rica edelim :) birde varmı senin bildiğin hiç türkçe script?
-
opencartı kur gitsin :D
-
Boyle bi ödevde ilk defa gorouom Hacii xD nese genede E-Ticaretin en saglam scripti opencarttir arkadasin dedigi gibi kur gitsin hacii host domain isinide isimtescil.netten yap en saglami orasi
-
sağolasın hacı baktım ben diğerlerine göre daha rahat kullanımı var gibi.. tek sorun ingilizce hiç bilgim yok sorun yaşarım diye korkuyorum.. birde temasnda reklerinde falan oynamaya kalkışırsam çok zorlanırmıyım? mybb de çok iyiydim bir zamanlar ama şimdi unutmuşum biraz demek istediğim sıkıntı çekermiyim
-
no-violence bunu yazdı:
sağolasın hacı baktım ben diğerlerine göre daha rahat kullanımı var gibi.. tek sorun ingilizce hiç bilgim yok sorun yaşarım diye korkuyorum.. birde temasnda reklerinde falan oynamaya kalkışırsam çok zorlanırmıyım? mybb de çok iyiydim bir zamanlar ama şimdi unutmuşum biraz demek istediğim sıkıntı çekermiyim
-----------------------------http://www.opencart-tr.com/
türkçesini verelim? :)
dil dosyasıyla birlikte indir kolaydır
1 günde çözdüm :D
-
no-violence bunu yazdı:
-----------------------------hacii sen dosyalari falan at Ftpye sikinti yasarsan pm at yardimci olurum sana
-
Dj alper , By hewal allah razı olsun hocam çok güzel bir sistem türkçesini gördükten sonra içim rahatladı çok makbule geçti valla :) sonsuz teşekkürlerimi sunarım şimdi en kısa sürede domain almalıyım hatta belkide şimdi :| inş kredi kartıyla satın alabilirim.. şimdilik teşekkür ederim hocam başka bir sorun olursa tekrardan rahatsız ederim ben sizi :<