folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E Ticaret Sitesi Kurmak ?

E Ticaret Sitesi Kurmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

sizce belli bir sermaye varsa . nasıl bir site kurulmalıdır ?

örneğin gitti gidiyor /sahibinden gibi , üyelerin ilan verebilecekleri siteler mi yoksa hepsiburada gibi ürünleri getirtip sitelerinde sergileyene siteler mi? ayrıca iyi para kazanmak için ne kadar sermaye olması gerekir sizce ?

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam bu çok değişkendir , hepsi yapılabilir şu mantıklı bu mantıklı yok , asıl olan senin avantajın hangisinedir.

a3naFxR.png%20%28766×514%29

örnek satışlarımı arttırmaya çalışıyorum , mevsimsel değişiyor. 

eticarette önemli olanlar

ürün, ürünün reklamı (pazarlaması ) ve elde ettiğin kâr dır.

şimdi gidip gittigidiyor gibi site açabilirsin , son teklif , sanalpazar , gittigidiyor , ebay varken adam niye gelip senden ürün satsın ? yerel olacaksan olabilir , genel olacaksan çok iyi tanıdıkların olması gerekiyor.

hepsiburada.com gibi kendi ürünlerini satacaksan da (ki tüm ürünleri kendileri satmıyor çoğu üreticiden ) uygun fiyatlı satılabilir potansiyeli yüksek ürünler gerekiyor.

-Çinde tanıdık veya tedarikçin vardır , ucuz züccaciye ürünleri satarsın kâr edersin.

-toptancı tanıdık veya aracı vardır o ürünü ucuza alır ucuza satarsın.

-çevren geniştir , avon gibi komisyonu yüksek ürünleri satığ sağlam gelirler elde edersin.

+ olarak hiç bir zaman tahribat gibi forumlara inanarak veya sırf bu tür yerleri potansiyel alarak iş yapma , burada 200 tl ye iphone 5 satsan laf yiyebilirsin veya satış yapamayabilirsin , bir pazarın olması gerekiyor. Hedef kitlen olması gerekiyor.

95 TL sermaye ile başladım , sermayem hala aynı. Satttıkça alıyorum , her işin sermayesi değişir. 1 TL de olabilir 1 milyon tl de olabilir.

PanxeR tarafından 15/Oca/14 18:42 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

neyi satıcaksn muhım olan o 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

neyi satıcaksn muhım olan o 

herşeyi.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

E Ticaret te gerçek paralar kazanmak istiyorsan çok büyük sermaye ile girmen gerekir o kadar sermayen yoksa mahallende bakkal  dükkani aç daha çok kar edersin

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

çizdim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Erkek

Herşeyi satarım tarzında bir hedefin var ise günü kurtarmak dışında belirli bir ciro hedefin olacaksa pazarlama giderlerine büyük oranda yatırım yapman gerekir. Aksi halde ayakta durman zor olur. Önemli olan bu noktada sattığın ürünün fiyatı, hizmet kalitesi ve müşteri ilişkileri. Bunları profesyonel olarak sağlayabilirsen satışlarında hareketlenmeler olur. Uzun vadede ise rekabet avantajını sağlaman için bir çok parametre var. Profesyonel olarak eticaret firmalarına danışmanlık veriyorum, son yıllarda özellikle kısa vadede ayakta kalabilen iş modelleri genelde dikey eticaret dediğimiz firmalarda oluyor. Bu konuda ilerlemen senin içinde faydalı olur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Bende bi soru sormak istiyorum bu sanal pos işini şirket açılışı yapmadan nasıl yapabiliriz sanal pos kiralama vs gibi bişi var mı?

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
Toplam Hit: 851 Toplam Mesaj: 8