E-Ticaret Sitesi Kurmak
-
Cep Telefonu ve Aksesuarlarını satan bir mağazamız var.Mağazamız için bir satış sitesi yaptırmak istiyoruz.
Benim mağazamın sitesinden alışveriş yapan bir kişi direk satıcının postuna ödeme yapması lazım.Yani bana değil benim ürünü satın aldığım postuna ödeme geçecek.Benim sitemden bilgilerini felan girecek para ilk satıcıya ödenecek bende ondan kârımı alacağım.Böyle bir sistem olur mu?
Ayrıca bu işin yasal prosedürleri nelerdir.Ve e-ticaret sitesi bize kaça maâl olur.Veya hazır sistemler var mı bildiğiniz e-ticaret sistemi?
Mods: Konuyu Doğru yere taşınmıştır konuları doğru yerlerine taşımaya özen gösteriniz -
E-cart var hocam çok sağlam ve iyidr inceleyebilirsin
edit :ecart
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------
E-cart var hocam çok sağlam ve iyidr inceleyebilirsin
-----------------------------E-cart mı yazılısı yanlış olmasın bi iş bulamadım :/
-
ecart commerce
-
oScommerce kullan babuş. yada wp kur e ticaret modülü felan yap. seçim senin. yada ver parayı asp olarak kodlayayım sana :D buda bi mantık aristo da :D
-
türkçe destekli paneli kolay kullanılabilir karışık olmayan bir sistem arıyorum sadece.
-
os commerce kullanıcaksın ozaman hacı dayı. yada wp. seçim senin :) ama oscommerceyi tercih ederim. nedeni ise. koduğumun wp si blog amacıyla yazıldı yapmadıkları şey kalmadı. gereksiz bence. os commerce iyidir hoştur. hem ürün eklemek için ufak bi programı bile var. admin paneline girmeden ürün eklemeni hızlandırıyo tek tek ürün eklemiyosun peşpeşe ekliyosun gönder diyosun hooop topluca atıyo. bi kere bekliyosun :)
-
Bu işi türkiyede sebilbilgisayar.com.tr en iyi ve resmi olarak yapiyor siz sadece bilgisayar başında sitenizi izliyorusnuz geri kalan herseyi akliniza ne geliyorsa sebilbilgisayar yapiyor firmanin bende bayisiyim . yurt dısında ogrenci oldıugum için kendi sitemi kurdum.
-
free yapan türk firmaları var belli sayıya kadar
gerisi için open cart