folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder E-Ticaret Sitesi Olanlara Kıyak !

E-Ticaret Sitesi Olanlara Kıyak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Bugün bana gelen bir maili paylaşıyorum arkadaşlar. Proticaret üyeliğim olduğundan bilgilendirme bana yapılmıştı fakat ben herkesin faydalanabileceğini düşündüğümden e-ticaretle uğraşan müridlerimize bilgilendirme yapma gereği duydum.

Açıklama : proticaret bildiğiniz gibi ücretsiz e-ticaret sitesi altyapısı sunuyor. Binlerce liraya alacağınız e-ticaret yapılarından hiçbir farkı olmayan bir sistem ve XML ( Diğer sitelerin ürünlerini toplu ekleme özelliği ) sayesinde de çok tercih ediliyor.

Resim bu adrese yönleniyor: http://www.dropship.com.tr/icerik/urun-portfoyu/paketler.aspx

Dropshipping sitesine yani. Dropshipping - e-ticaret sitesi sahiplerine neredeyse hiçbir gönderim - tedarik işlemleriyle uğraşmadan belirli zamanlar için ücret talep ederek XML desteği veren bir sistem. Zaten detayları sitede görürsünüz.

Tedarik sorunu çeken - gönderim sorunu çeken e-ticaret sitesi sahipleri için ücretsiz binlerce ürün satma olanağı sağlanmış oluyor.

Tabi proticaret alt yapısı kullanmanızı tavsiye ederim bunun içinde.

Zaten anlaşma proticaret ve dropshipping arasında yapıldığından bilgilendirme maili gönderilmiş.

İlgi duyan arkadaşlarımıza duyrulur.

12 Aylık ürün destek paketi gerçekten uygun fiyata sağlanıyor.

Siteyi incelemenizde fayda var.

Bol Kazançlar müridler :) 

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bu iş kıyaktan çok kazanç kapısı şahsi düşüncem dropshipping ile aldığı ürünlerin üzerine ne kadar komisyon koyup xml paylaşıyor irdelemek lazım tahminimce.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------

bu iş kıyaktan çok kazanç kapısı şahsi düşüncem dropshipping ile aldığı ürünlerin üzerine ne kadar komisyon koyup xml paylaşıyor irdelemek lazım tahminimce.

Benim gördüğüm kadarıyla sistemin sadece kullanım bedeli var hocam. Tabi işi yapacak arkadaşlar iyice incelemeli. Zaten XML desteklerinde komisyon bedeli sistem üzerinden sabit fiyatların otomatik ayarlanması ile elde edilmiş olunur. Birde o fiyatlarda oynama yapma yetkisi oluyor mu oda ayrı bir konu ?

Yinede en çok sıkıntı çekilen tedarik ve ulaştırma olduğundan bu şekilde arkadaşların ihtiyaçlarına bir nebze çözüm sunmuş olunur diye düşünüyorum. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

sizi aramamızı istermisiniz döbülüme sahte bir isim ve çok sık kullanmadığım bir telefon numarası verdim. 20 dk sonra aradılar.

konuşmalarından böyle kurumsal bir iş yaptıklarını düşünmememi gerektirecek bir izlenim yarattılar lakait cevaplar ''bilmesek yapmayız panpa bu işleri yowww'' tarzında zenci akasnıyla türkçe konuşuyormuş gibi

şahsen benim gözüm tutmadı bu adamları

İşimi bitirmek için koca bir ordu lazım!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

xml işi dedikleri kendi sitelerinde bir adreste xml paylaşıyorlar da kendi sitemizde cron oluşturup ordan bilgi mi çekiyoruz?

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Sokarfeys bunu yazdı:

sizi aramamızı istermisiniz döbülüme sahte bir isim ve çok sık kullanmadığım bir telefon numarası verdim. 20 dk sonra aradılar.

konuşmalarından böyle kurumsal bir iş yaptıklarını düşünmememi gerektirecek bir izlenim yarattılar lakait cevaplar ''bilmesek yapmayız panpa bu işleri yowww'' tarzında zenci akasnıyla türkçe konuşuyormuş gibi

şahsen benim gözüm tutmadı bu adamları

İyi etmişsin hocam gerçekten. Ben sadece bu konuda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için açtım bu konuyu- tabi ciddi biçimde işe girişecek olanlarında detaylı bir araştırma yapmaları şarttı. Yorumlarını değerlendireceklerini umarım arkadaşların :) eyvallah :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

xml işi dedikleri kendi sitelerinde bir adreste xml paylaşıyorlar da kendi sitemizde cron oluşturup ordan bilgi mi çekiyoruz?

Evet birbakıma o denebilir hocam. 

Toplam Hit: 1353 Toplam Mesaj: 7