E Ticaret Teması İstek
-
Merhaba müritler
Şu sitedeki temaya benzer bir tema arıyorum.
Alt yapı olarak birşey demiyecem çunku hanı buna benzer tema arıyorum. Ben open cart kullanıyorum normalde. Opencart temaları içinde baya bakındım ancak bulamadım bir türlü.
Elimdeki şu temayı biraz benzetmeye çalışayım dedim ama kodları çözmeyi beceremedim.
Benzetmeya çalışırkenki son hali tıkla . Bu halden istediğim şekle çevirebilirim diyenlerdende yardım bekliyore. Yaparım ama ücret diyenlerde mesaj atsınlar ufak miktarsa olabilir belki.
Öneri ve yardımları bekliyorum.
( Satacağım ürünlerin fiyatı TBT ye çok geliyor burda tanıtmıyacam siteyi merak etmeyin :D . Direk satıs ben olmadığım için indirim kuponu tarzı şeylerde yapamıyacam ama benim için bu site lazım yardımları bekliyorum :) )
-
Gelişmeler için
-
css le oyna basit iş
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------css le oyna basit iş
-----------------------------Soru o ki css beceremedim. Hatta opencartta bulamadım cssini bile :D
-
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------Soru o ki css beceremedim. Hatta opencartta bulamadım cssini bile :D
-----------------------------eleman istediğin türe benzetiyor istersen ideal softun sitelerine benzetsin
sen yeterki $ haber ver :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------eleman istediğin türe benzetiyor istersen ideal softun sitelerine benzetsin
-----------------------------Vala alpen abi ilk çare öncelikle ücretsiz aramak :) Ama olmadı pamuk eller cebe yapcaz :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------elaman dedıgın 47 yasında emekli kara subayı :)
ama saglamdır opencartta grafık yonu biraz eksık ama ıs gorur -
badıllı ile olmaz o iş kadir :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------badıllı ile olmaz o iş kadir :)
-----------------------------Onu deneme tahtası olarak kullandım hocam. Ama şimdi istediğim temalardan buldum. 1,5 surum ucretli tema. Kurup deneyınce konuda belırtcem benden baska arıyan varsa kullansın diye :)
-
http://www.themesandmods.com/opencart/yourcart/
İstedeğim temayı buldum . İstiyen başkası varsa kullansında. Sipariş paneli yüzünden vazgeçtim. Canım türkiyemdeki vatandaşlarımın çoğu o paneli beveremiyormuş :)