E-Ticaret Uzmanlığı İş Görüşmesi Yardım
-
Yarın ankara'da e-ticaret uzmanlığı için iş görüşmesine gideceğim. İlk defa iş görüşmesine gidiyorum böyle. Ne gibi sorularla karşılaşırım, nasıl cevaplar vermem lazım. Görüşmede neler konuşmalıyım. E-ticaret uzmanlığı ile ilgili ne gibi sorularla karşılaşabilirim. Giderken ne giymeliyim. Kot gömlek spor ceket düşünüyorum. Bilgili tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
sana diyeceğim kendinden kesinlikle taviz verme cool ol şirketler açık konuşan insanı severler paraya ihtiyacın varsa bile belli etmemeye çalış aklında işle ilgili ne varsa sor sonradan pişman olma....
-
eticaret uzmanlığı neyaw?
Nasıl bir tanımı var bu işin merak ettim?
-
DevilKingtr bunu yazdı
sana diyeceğim kendinden kesinlikle taviz verme cool ol şirketler açık konuşan insanı severler paraya ihtiyacın varsa bile belli etmemeye çalış aklında işle ilgili ne varsa sor sonradan pişman olma....
heyecan yaptım kardeşim ajanda götürüp yanımda not aldıklarımı sormayı düşünüyorum o anda aklımdan uçabilir çünkü
-
janni bunu yazdı
Mevcut e-ticaret sitelerimizin aşağıdaki işlerinden sorumlu olacaktır;
- Ürün fotoğraflama, video çekimi ve ürün girişlerinin yapılması
- Google adwords gibi temel reklam işlerinin yürütülmesi
- Google analytics sonuçlarını düzenli takip edilip, yönetime düzenli olarak sunumu
- Facebook gibi sosyal medya araçlarının kullanımı
- E-ticaret sitesinin içerik yönetiminin yapılması
- Kampanyalar düzenlenmesi ve takibi
- Üyelere E-bülten gönderimleri
- Web analiz araçlarını kullanarak raporlama yapılması
Bunları istiyorlar hocam
-
Aytekinet bunu yazdıjanni bunu yazdı
Mevcut e-ticaret sitelerimizin aşağıdaki işlerinden sorumlu olacaktır;
- Ürün fotoğraflama, video çekimi ve ürün girişlerinin yapılması
- Google adwords gibi temel reklam işlerinin yürütülmesi
- Google analytics sonuçlarını düzenli takip edilip, yönetime düzenli olarak sunumu
- Facebook gibi sosyal medya araçlarının kullanımı
- E-ticaret sitesinin içerik yönetiminin yapılması
- Kampanyalar düzenlenmesi ve takibi
- Üyelere E-bülten gönderimleri
- Web analiz araçlarını kullanarak raporlama yapılması
Bunları istiyorlar hocam
İçerik yönetimi ve seo yani.
Bu konularda kendinden emin olarak konuşman yeterli olacaktır tahminimce. Kesinlikle yanında kağıt kalem vs.. götürme direk gözlerinin içine bakarak kendinden emin ve rahat bir şekilde konuş.
Konuştuklarında onları dikkatlice dinliyormuş gibi davranman yeterli. İş konusundaki bilgilerinin tam olduğunu varsayarak kısaca rahat ve duraksamadan konuşursan bence yeterli.
-
Büyük şirketler bu senden istediklerinin bir çoğunu ayrı ayrı personel ve ya personel gruplarına yaptırıyor.
Google Adwords ve Sosyal Medya mesela internet reklamcılığı konusuna girer örneğin.
Bu durumun farkında olarak yüksekten tut biraz kendini ve uygun bir dille belirtte.
İş yükü fazla bu bu sebepten dolay, fakat altından kalkabilirim filan tarzı.
-
kurdo bunu yazdı
Büyük şirketler bu senden istediklerinin bir çoğunu ayrı ayrı personel ve ya personel gruplarına yaptırıyor.
Google Adwords ve Sosyal Medya mesela internet reklamcılığı konusuna girer örneğin.
Bu durumun farkında olarak yüksekten tut biraz kendini ve uygun bir dille belirtte.
İş yükü fazla bu bu sebepten dolay, fakat altından kalkabilirim filan tarzı.
Anladım hocam. Peki ücret konusu elbet geçecektir o konuda nasıl davranmalı? Bu işler için ne kadar ücret talep edilmeli yada ne kadar vermeliler?
-
abi ücret konusunda birşey demek istemiyorum.
hem ehil değilim, hemde yönlendirmek etik değil.
ama ölü bir maaş olmamasına dikkat et.
sen sıradan gündelik işler yapan bilgiişlemci filan değilsin yani üretkenlik gerektiren işler bunlar.
bu kadar işin altından tek başına kalkacaksın.
eğer ücret konusunda bir pazarlığa girerse ne diyim alttan alma söylediği düşük rakamlara da sakın atlama