E-Tohum Başarısızlık Zirvesi (Hüsnü Özyeğin - Ali Sabancı )
-
Hocalar e-tohum istanbulda bir çok faaliyet gösteriyor. Takdir ederek takip ettiğim ve izlediğim bir çok semineri mevcut. Bu seminerde ise bir çok holding sahiplerini ve ceo'larını başarsızlık zirvesinde toplamış. Özellikle hüsnü özyeğin ve ali sabancı insanı gülme krizine sokuyor. Yaklaşık 2 saat sürüyor. Hüsnü Özyeğin'in Turkcell hikayesi ayrıca muhteşem bir hikaye. Girişimcilik genel bir konu olarak ele alınmış.
Boş bir vaktinizde hiç ara vermeden izleyin.
-
Hafta sonu 2 saatim boş geçmeyecek onu anladım :) Teşekkürler...
-
aynen hafta sonu kesin izliyorum.ingilizcesi olan varsa starbucksun kurucusunun konuşması var.genelde ceolar derinlemesine ayrıtnı vermezler.söle oldu böle oldu derler ama onun nasıl oldugunu anlatmazlar.(bu videodan bahsetmiorm daha izlemedim)starbucksun kurucusu ayrıntılarına kadar anlatıyor.tavsiye ederim
-
Ekerci bunu yazdı
aynen hafta sonu kesin izliyorum.ingilizcesi olan varsa starbucksun kurucusunun konuşması var.genelde ceolar derinlemesine ayrıtnı vermezler.söle oldu böle oldu derler ama onun nasıl oldugunu anlatmazlar.(bu videodan bahsetmiorm daha izlemedim)starbucksun kurucusu ayrıntılarına kadar anlatıyor.tavsiye ederim
Hocam link paylaşabilirsen bizde hafta sonu faydalanmış oluruz.
-
müthiş bişr seminer elinize sağlık
-
sizde ailenizden milyon dolarlar hibe alsanız her sektöre giriş yaparak en sonunda birinde başarılı olursunuz
ipneler kendileri 0dan birşey başarmadılar ki ailelerinden büyük paraları aldılar öyle işlerini kurdular
girişimcilikmiş :) -
c0der bunu yazdı
sizde ailenizden milyon dolarlar hibe alsanız her sektöre giriş yaparak en sonunda birinde başarılı olursunuz
ipneler kendileri 0dan birşey başarmadılar ki ailelerinden büyük paraları aldılar öyle işlerini kurdular
girişimcilikmiş :)İçlerinde bir tek Ali sabancı baba parasıyla başladı. Oda şirkette oturup gelen serveti yemek varken koskoca sabancı holdignden ayrıldı sıfırdan esas holding'i kurdu. Yani hocam para olması bir işi başaracaksın anlamına gelmiyor. Girişimcilik demek eline para geçince otomatik zengin olacaksın demek değildir. Adamda kafa var parayı değerlendirdi buda çok zor bir iştir.
-
HanDSomE bunu yazdıc0der bunu yazdı
girişimcilikmiş :)İçlerinde bir tek Ali sabancı baba parasıyla başladı. Oda şirkette oturup gelen serveti yemek varken koskoca sabancı holdignden ayrıldı sıfırdan esas holding'i kurdu. Yani hocam para olması bir işi başaracaksın anlamına gelmiyor. Girişimcilik demek eline para geçince otomatik zengin olacaksın demek değildir. Adamda kafa var parayı değerlendirdi buda çok zor bir iştir.
para olması herhangi bir sektörde işi başarman için yeterlidir
sabancıların 3-4-5 jenerasyon çocuklarının işleri nasıl başardıklarını bir araştır :)