E-Torpil
-
ee yuh artık çıkan haberlere göre
Eğitimde e-torpil dönemi Bakanlık birim amirlerinin sisteme girerek “torpil” yaptırdığı ortaya çıktı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitimin kalitesinin yükseltilmesi ve eğitimde şeffaflığın sağlanması amacıyla uygulamaya koyduğu e-kayıt’ta, Bakanlık birim amirlerinin “torpil” yaptırdığı ortaya çıktı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitimin kalitesinin yükseltilmesi ve eğitimde şeffaflığın sağlanması amacıyla uygulamaya koyduğu e-kayıt’ta, MEB’de görevli birim amirlerinin “torpil” yaptırdığı ortaya çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Muammer Yaşar Özgül, bakanlık birimlerine gönderdiği yazıda, başta bakanlık personeli olmak üzere “e-kayıt”ta torpil yaptırılmamasını istedi.
atamalar felan herşey şefaf olmuyomuş e-sistem olsa bile
alıntı:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=81373&cat=130&dt=2008/06/20
-
dayı bu gerçek zaten ama sadece meb de değil kpss dede var :) Tv lerin gözü önünde yapıldı bu işlem adam elindeki kağıttan tek tek gösterdi kim nereye torpil olduğunu aynısı kurada çıktı ama basın üstüne fazla gitmedi :)
-
herşey beklenir artık doğaldır.torpilsiz bu hayat devam etmez diye düşünüyorum.
-
Hocam her belediyenin bile belli bir öğrenci aldırma durumu var ; oks - dgs - kpss - öss vs. için
ben buna $ahit oldm :) -
bu ülkeyi akepe yönetiyor... doğall
-
shagrot bunu yazdı:
-----------------------------
bu ülkeyi akepe yönetiyor... doğall
-----------------------------hocam tartısmak için degilde bişey soylicem
akp yandası degilim cok sukur
ama sadece akp ye baglamayalım insanın içinde varsa yapar yoksa ne olursa olsun boylebirsey dusunmez
panxer diye bi muridin lafıydı msn den yazısıyoduk
dediki :
hocam eger içinde yoksa ateist olsanda bikinili kadın senin için birsey ifade etmez...
içinde varsa musluman olsanda carsaflı kadına bile sulanırsın...
bence adamın içinde olacak...
bu kadar insan işsiz beklerken dogru akp kurmayları kpss a girmden kendi eşini dostunu tum ust duzey yerlere yerlestirmis...
hatta dun abbas amcanın programında izledim :S
-
Peki.. Zeki Müren'de bizi görecek mi?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
dayı bu gerçek zaten ama sadece meb de değil kpss dede var :) Tv lerin gözü önünde yapıldı bu işlem adam elindeki kağıttan tek tek gösterdi kim nereye torpil olduğunu aynısı kurada çıktı ama basın üstüne fazla gitmedi :)
doğru diyorsun.. aynı haberi bende izledim.. içim burkuldu.. çalışanın değil çalışmaynın hakkını ödüyor bu devlet :S