E-Torpil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

ee yuh artık çıkan haberlere göre 

Eğitimde e-torpil dönemi Bakanlık birim amirlerinin sisteme girerek “torpil” yaptırdığı ortaya çıktı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitimin kalitesinin yükseltilmesi ve eğitimde şeffaflığın sağlanması amacıyla uygulamaya koyduğu e-kayıt’ta, Bakanlık birim amirlerinin “torpil” yaptırdığı ortaya çıktı.   

Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitimin kalitesinin yükseltilmesi ve eğitimde şeffaflığın sağlanması amacıyla uygulamaya koyduğu e-kayıt’ta, MEB’de görevli birim amirlerinin “torpil” yaptırdığı ortaya çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Muammer Yaşar Özgül, bakanlık birimlerine gönderdiği yazıda, başta bakanlık personeli olmak üzere “e-kayıt”ta torpil yaptırılmamasını istedi.

atamalar felan herşey şefaf olmuyomuş e-sistem olsa bile

alıntı:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=81373&cat=130&dt=2008/06/20 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dayı bu gerçek zaten ama sadece meb de değil kpss dede var :) Tv lerin gözü önünde yapıldı bu işlem adam elindeki kağıttan tek tek gösterdi kim nereye torpil olduğunu aynısı kurada çıktı ama basın üstüne fazla gitmedi :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    herşey beklenir artık doğaldır.torpilsiz bu hayat devam etmez diye düşünüyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Hocam her belediyenin bile belli bir öğrenci aldırma durumu var ; oks - dgs - kpss - öss vs. için
    ben buna $ahit oldm :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek
    bu ülkeyi akepe yönetiyor... doğall
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

shagrot bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu ülkeyi akepe yönetiyor... doğall

hocam tartısmak için degilde bişey soylicem 

akp yandası degilim cok sukur 

ama sadece akp ye baglamayalım insanın içinde varsa yapar yoksa ne olursa olsun boylebirsey dusunmez

panxer diye bi muridin lafıydı msn den yazısıyoduk 

dediki :

hocam eger içinde yoksa ateist olsanda bikinili kadın senin için birsey ifade etmez...

içinde varsa musluman olsanda carsaflı kadına bile sulanırsın...

bence adamın içinde olacak...

bu kadar insan işsiz beklerken dogru akp kurmayları kpss a girmden kendi eşini dostunu tum ust duzey yerlere yerlestirmis...

hatta dun abbas amcanın programında izledim :S

Falan Filan...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Peki.. Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    dayı bu gerçek zaten ama sadece meb de değil kpss dede var :) Tv lerin gözü önünde yapıldı bu işlem adam elindeki kağıttan tek tek gösterdi kim nereye torpil olduğunu aynısı kurada çıktı ama basın üstüne fazla gitmedi :)
    doğru diyorsun.. aynı haberi bende izledim.. içim burkuldu.. çalışanın değil çalışmaynın hakkını ödüyor bu devlet :S

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 1412 Toplam Mesaj: 8