E72
-
arkadaşlar sormak istediğim e nasıl bir alettir şu anda curve kullanıyorum fakat bunu yiğenime sözüm war ona vereceğim. bir telefon almam lazım birde bu e72'ye symban güncellemesi ne durumda anna yada belle sürümleri gelecek m?
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar sormak istediğim e nasıl bir alettir şu anda curve kullanıyorum fakat bunu yiğenime sözüm war ona vereceğim. bir telefon almam lazım birde bu e72'ye symban güncellemesi ne durumda anna yada belle sürümleri gelecek m?
-----------------------------
Uzun konuşma süresi sunan sapasağlam bir cihaz. Maalesef, symbian güncellemeleri gelmeyecek bu cihaz için. Cihaz iş dünyasına yönelik üretildiğinden, geçişli bir ekranı var, e-posta öellikleri vs. kullanışlı. işini görür, rahat edersin. qwerty klavyesi de iş görür yeterlilikte. -
çok tipsiz televizyon kumandasına falan benziyo. e75 almanı öneririm
-
açıkçası anna yada belle güncellemesi yoksa almayı pek düşünmüyorum arama yaptığım kadar sıkta msaj atıyorum bb den sonra eski tip mesajlaşma çok iyici geliyor nedense...
-
cok ince detaylarını kullanmıyorum ama aradığın herşey olan bir telefon.Biraz yüzeysel olarak büyük ama ince bir telefon.Suana kadar yaklasık 8 tane telefon kullandım ve en sevdiğim bu.
-
bencede cok güzel bir telefon suan bende de var çok telefon kullandım ıphone'da dahil ama en cok bu hosuma gitti...